marketing
Nagrade

mobilni telefon Wiko Y80

Velik zaslon. Velika baterija. Pozabavajte se na velikem in širokem zaslonu HD+ ter doživite celodnevno vrhunsko večpredstavnostno izkušnjo. Osemjedrni procesor in velika baterija pametnega telefona Y80 vas ne bosta pustila na cedilu. Navdušite s čudovitimi posnetki, zahvaljujoč dvojni kameri z umetno inteligenco (AI).


slušalke JBL E25BT

JBL E25BT so brezžične slušalke s podpisnim JBL zvokom in do 8-urnim delovanjem baterije. S priročno zaponko na vratnem delu vam omogočajo dolgotrajno in udobno uporabo.
Slušalke lahko ob povezavi na pametni telefon uporabite za pogovore in zlahka preklapljate med glasbo in oglašanjem na telefonske klice s priročnim upravljalcem.
V paketu so ušesne blazinice v različnih velikostih, da lahko zares izberete najbolj ustrezno. Zraven dobite tudi priročno torbico za shranjevanje.
Izbor najboljšega mobilnika leta 2019

Letos že petnajsto leto zapored skupaj z vami izbiramo najboljši mobilnik leta. V uredništvu smo sestavili seznam mobilnikov za izbor, izbrali pa smo tiste, ki so prišli v prodajo v Sloveniji po 15. 11. 2018 ter vse do začetka letošnjega izbora.

Na seznamu so tako aktualni mobilniki višjega cenovnega razreda, med njimi pa se najde tudi kakšen, ki je na trgu požel veliko uspeha, pa ni ravno najdražji.

Zato vas vabimo, da skrbno razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2019 in samo njemu oddate svoj glas!

Da pa vaš trud ne bo zaman, bomo izmed vseh sodelujočih po zaključku glasovanja izžrebali dva srečna dobitnika, ki bosta prejela privlačno nagrado, ki jo poklanja portal mobile.si v sodelovanju z našimi pokrovitelji. Spisek nagrad najdete na levi strani.

Vendar ne pozabite, da vas izžrebamo lahko le v primeru, da nam boste zaupali svoje podatke.
Datumi

1. Glasovanje poteka od 29. novembra 2019 (petek) do 30. decembra 2019 (ponedeljek).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2019 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 31. decembra 2019 (torek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 31. decembra 2019 (torek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2020 (ponedeljek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.
Pokrovitelji
Pokrovitelji
Medijski pokrovitelji
Pogoji sodelovanja
Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 31. decembru 2019). V roku petih dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2020, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji).