marketing
Nagrade

Nokia 6.1

Nokia 6.1 je zgrajena okoli 5,5 palčnega Full HD IPS LCD zaslona, za delovanje pa skrbi osemjedrni procesor Snapdragon 630, ki tiktaka pri 2,2 GHz. Vgrajenega je 4 GB pomnilnika RAM.


Vodoodporna torbica Seawag

Popolnoma zaščiti vaš mobilnik tako, da ga lahko uporabljate tudi pod vodo do globine 25 metrov. Torbica je primerna za mobilnike z velikostjo ekrana do 5,7 palcev. Mobilnik je popolnoma uporaben, saj deluje tudi zaslon na dotik.


Zaščita zaslona Nano Protect+

Ultimativni zaščitni nano premaz za zaslon vašega mobilnika ali tablice. Varuje zaslon pred praskami in poškodbami, obenem pa je neviden in ne vpliva na delovanje zaslona na dotik.
Izbor najboljšega mobilnika leta 2018

Letos že štirinajsto leto zapored skupaj z vami izbiramo najboljši mobilnik leta. V uredništvu smo sestavili seznam mobilnikov za izbor, izbrali pa smo tiste, ki so prišli v prodajo v Sloveniji po 15. 11. 2017 ter vse do začetka letošnjega izbora.

Na seznamu so tako aktualni mobilniki višjega cenovnega razreda, med njimi pa se najde tudi kakšen, ki je na trgu požel veliko uspeha, pa ni ravno najdražji.

Zato vas vabimo, da skrbno razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2018 in samo njemu oddate svoj glas!

Da pa vaš trud ne bo zaman, bomo izmed vseh sodelujočih po zaključku glasovanja izžrebali tri srečne dobitnike privlačnih nagrad, ki vam jih poklanja portal mobile.si v sodelovanju z našimi pokrovitelji. Spisek nagrad najdete na levi strani.

Vendar ne pozabite, da vas izžrebamo lahko le v primeru, da nam boste zaupali svoje podatke.
Datumi

1. Glasovanje traja od 27. novembra 2018 (torek) do 30. decembra 2018 (nedelja).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2018 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 31. decembra 2018 (ponedeljek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 31. decembra 2018 (ponedeljek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2019 (nedelja).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.
Pokrovitelji
Pokrovitelji
Medijski pokrovitelji
Pogoji sodelovanja
Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 31. decembru 2018). V roku petih dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2019, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).