marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
12,2 x 7,5 x 1,6 cm
Teža:
161,6g
Čas uporabe:
do 3 ure

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Garmin

Za profesionalno uporabo ...

Garmin nüvi 2300


Garmin nüvi 2300

30.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Za profesionalno uporabo po mestu in po svetu so primerne navigacije serije nüvi 2300 z zaslonom diagonale 10,9 cm, ki omogočajo uporabnikom predogled načrtovanih poti. Model Garmin nüvi 2360LT omogoča Bluetooth povezavo z združljivimi telefoni za prostoročno telefoniranje preko vgrajenega mikrofona ...




... in zvočnika nüvi, učinkovito načrtovanje poti ter realistične prihode s funkcijo trafficTrends, ki omogoča učenje vzorcev prometa. Tako se usmerjanje in prikaz časa prihoda na cilj prilagajata glede na čas dneva in dan v tednu. Z uporabo funkcije myTrends nüvi prepozna uporabnikove priljubljene destinacije ter tudi brez nastavitve usmerjanja samodejno prikaže čas prihoda na cilj, ob uporabi sprejemnika za prometne informacije pa bodo prikazane tudi prometne informacije na poti.

Cestna navigacijska naprava nüvi 2360LT je s svojim širokim zaslonom idealna za uporabo v avtomobilu ter peš po mestih. Lahko se uporablja pokončno ali ležeče, dodatno se lahko prilagodi prikaz usmerjanja.

Vsi napovedani modeli navigacij iz serije nüvi 2200 in 2300 vsebujejo na milijone prednaloženih interesnih točk in prikaz omejitev hitrosti za večino glavnih cest, napačne omejitve hitrosti pa se lahko sporočijo Garminu.

fotografije
komentarji