marketing
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Plantronics

Izboljšana modela

Plantronics Voyager 510 WindSmart in Discovery 645

Deli z ostalimi
Plantronics Voyager 510 WindSmart in Discovery 645

04.05.2006
Objavil: Mojca Giacomelli

Plantronics je že v marcu na CeBIT-u predstavil izboljšani različi dveh svojih (zmagovitih?) slušalk, in sicer Discovery 645 ter Voyager 510 WindSmart. Pred uradno predstavitvijo so jih uporabljali na zahtevnih delovnih mestih – v kontroli zračnega prometa, v centrih za pomoč (911) ter na borzi v New Yorku.
Obema izboljšanima modeloma je skupno to, da zagotavljata odlično sličnost in kvaliteto zvoka tudi v okoljih, ki so glede tega zelo zahtevna. Modelu Voyager 510 so poleg že znanega mikrofona, ki dobro reducira okoljske zvoke in šume, dodali še tehnologijo, s katero se zreducira zvok vetra. Discovery 645 pa so dodali čip za digitalno procesiranje zvoka (DSP) za redukcijo okoljskih šumov.

Navedbe proizvajalca o kakovosti slušalke so testirali v Nacionalnem centru za analize (National Analysis Center) ter prišli do enakih zaključkov o kakovosti. Še več – slušalko Voyager 510 so celo nagradili z nazivom "Innovation". Do nagrade je prišla tudi Discovery 645, in sicer "Industry Forum Product Design Award".

Obe slušalki omogočata tudi hkratno povezavo z dvema mobilnikoma, model Discovery 645 pa je poleg tega še eden izmed najlažjih modelov BT slušalk.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji