marketing
Nagrade

  Mobilnik Samsung Galaxy A7

Prvi Samsungov pametni telefon z ohišjem v celoti iz kovine, Samsung GALAXY A7 ponuja inovativen in luksuzen design ter neprekosljiv 5,5 palčni FHD sAMOLED ekran. Vrhunsko kakovost elegantnega kovinskega ohišja boste začutili že na dotik.

 Lenovo Powerbank MP506

Če ste veliko na poti, sploh tam, kjer ni vtičnic ali drugih načinov za polnjenje vaših elektronskih napravic, bo Lenovo Powerbank MP506 prišel še kako prav, ko boste na robu zmogljivosti baterij v njih.

 Ovitek Elago Slim Fit za iPad Mini

Zaščitni ovitek Elago Slim Fit je zelo tanek a še vedno zaščiti iPad mini ali iPad mini Retina pred morebitnimi udarci in poškodbami. Narejen je tako, da se lahko uporablja skupaj z originalnim Apple Smart Coverjem (ni priložen).

 Ovitek Speck Mightyshell za iPhone 6/6S

Ovitek Speck Mightyshell je namenjen zaščiti mobilnika pred poškodbami. Pravi bo prišel tistim, katerim mobilnik večkrat pade iz rok. Narejen je večslojno, tako da nudi kar maksimalno zaščito, vseeno pa ne naredi mobilnika preveč okornega.

 Protimikrobni ovitek Nuevue za iPhone 5/5s

Usnjen protimikrobni ovitek zaščiti vaš iPhone 5 ali iPhone 5s pred praskami in udarci, poleg tega pa ima na notranji strani protimikrobni vložek, ki ob vsakem vstavljanju ali izvlačenju očisti ekran mobilnika.

Kolesarski dres Lenovo

Za tisti bolj "tašportne" podjetje Lenovo prispeva kolesarski dres s katerim med kolesarsko vadbo ne boste samo poskrbeli za svoje zdravje ampak boste tudi dobro izgledali :) .Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2015!

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2015. Glasovanje smo otvorili 25. novembra 2015, zaključili pa sinoči, 30. decembra 2015 ob polnoči. V tem času smo zabeležili preko 1.000 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Tako je na prvem mestu s precejšnjo prednostjo zmagal Apple iPhone 6s, na drugem mestu mu sledi njegov večji brat iPhone 6s Plus, na tretjem mestu pa Samsung Galaxy S6 Edge+, na četrto mesto se je zavihtel Samsung Galaxy S6, na peto pa Sony Xperia Z5.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2015 izbrali Apple iPhone 6s.

Nagrajenci žrebanja bodo objavljeni tukaj >> KLIK.
Datumi

1. Glasovanje traja od 25. novembra 2015 (sreda) do 30. decembra 2015 (sreda).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2015 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 31. decembra 2015 (četrtek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 31. decembra 2015 (četrtek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2016 (sreda).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Pokrovitelji
Pokrovitelji
Medijski pokrovitelji
Pogoji sodelovanja
Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 30. decembru 2015). V roku petih dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2016, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).