marketing
Nagrade

1. Samsung Galaxy Note 8.0 (N5100)

Tablica, ki omogoča upravljanje z eno roko, ponuja nov nivo večopravilnosti, saj podpira tako glasovno upravljanje kot rabo inteligentnega elektronskega peresa S Pen, ki združuje zadnje inovacije in enostavnost tradicionalnega pristopa pisala in papirja ter najnovejše inovativne tehnologije z napredno mobilno izkušnjo, ki uporabnikom izboljša vsakdanje življenje »na poti«.

2. Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800, ki je še posebej priročna za dostopanje do družbenih omrežij, se ponaša z osupljivim oblikovanjem, živimi barvami ohišja ter najboljšo izkušnjo uporabe interneta in družbenih omrežij.

3. OtterBox Armor za iPhone 5

Ohišje Otterbox Armor za iPhone 5 nudi zaščito pred udarci, prahom in je celo vodotesno ter tako namenjeno tistim, ki mobilnik potrebujejo v najbolj surovih pogojih - predvsem kakšni ekstremni športi, delo v umazanih pogojih,...

4. OtterBox Defender za iPhone 5

Ohišje Defender za iPhone 5 ponuja kar tri slojno zaščito. Ohišje tako mobilnik ščiti pred padci in udarci, vgrajena zaščita za zaslon pa še proti praskam zaslona. Z gumo so zaščiteni tudi vsi izpostavljeni deli, kot ta konektor za polnjenje in slušalke ter tipka za tihi način.

5. ELECOM ZEROSHOCK® display protection film za iPad mini

Foilja za zašito ekrana vašega iPad minija ZEROSHOCK® je odlična zaščita, ki je narejena v treh slojih (uretan, PET in silikon brez mehurčkov). Folija tako ščiti zaslon tudi pred mehanskimi udarci.

Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2013!

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2013. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2013, zaključila pa 28. decembra 2013. V tem času smo zabeležili skoraj 1.500 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Tako je na prvem mestu z nekaj prednosti zmagal Apple iPhone 5S, na drugem mestu je pristal Samsung Galaxy S4, na tretjem mestu pa Samsung Galaxy Note 3, na četrto mesto se je zavihtel HTC One, na peto pa LG Nexus 5.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2013 izbrali Apple iPhone 5S.

Nagrajenci žrebanja bodo objavljeni najkasneje do 20. januarja 2014.
Datumi

1. Glasovanje traja od 28. novembra 2013 (četrtek) do 28. decembra 2013 (sobota).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2013 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 29. decembra 2013 (nedelja). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 30. decembra 2013 (ponedeljek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2014 (ponedeljek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Pokrovitelji
Pokrovitelji UMTS/EDGE
Medijski pokrovitelj


Pogoji sodelovanja

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 30. decembru 2013). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2014, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).