marketing
Nagrade

1. Nokia N9

Nokia N9 je prvi Nokiin mobilni telefon z izvirnim oblikovanjem, pri katerem tipko »domov« nadomešča preprost poteg po zaslonu. Kjer koli v aplikaciji je uporabnik, ga poteg s prstom od roba zaslona pripelje nazaj na osnovni zaslon.

2. Samsung Galaxy Mini & bob osnovni paket

Najboljša izkušnja pametnega telefona z operacijskim sistemom Android, z dostopom
do več kot 250.000 aplikacij. enostaven dostop do Gmail pošte, Youtube pregledovalnika videa. fotoaparat s 3 milijoni točk za večne spomine.

3. Nokia C3 & bob osnovni paket

Popolna tipkovnica za lažje in hitrejše pisanje sporočil SMS ali odgovarjanje na elektronsko pošto. možen tudi dostop do Facebooka ali oddajo tweeta. možnost brskanja po spletu z uporabo wifi.

4. Samsung Galaxy Fit S5670

Samsung GALAXY Fit je namenjen uporabnikom, ki želijo aparat, ki bo ustregel vsem izzivom profesionalne kariere in pestrega družabnega življenja.

5. Plantronics Explorer 395

Zaradi nadvse uporabnih funkcij in enostavne namestitve se bo boste s pomočjo slušalke Plantronics Explorer 395 lahko povezali z vsemi mobilnimi telefoni, ki vsebujejo Bluetooth tehnologijo. Poleg omrežnega napajalnika je v kompletu tudi avtomobilski napajalnik.

Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2011!

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2011. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2011, zaključila pa 28. decembra 2011. V tem času smo zabeležili skoraj 3.000 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Nekako smo v uredništvu potihem upali, da boste letos več glasov dodelili Samsungovemu paradnemu konju z imenom Galaxy SII, pa je očitno spet bila izbira med top mobilniki z operacijskim sistemom Android prevelika in ste svoje glasove porazdelili med Samsung Galaxy SII, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S in Samsung Galaxy Note, tako, da je spet največ glasov prejel prav Apple-ov model iPhone 4S in tako prejel naziv "najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev portala mobile.si". Samsung Galaxy SII je pristal na drugem mestu, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S pa na tretjem mestu. Tako kot že lani je finska Nokia izpadla iz prve trojice in z modelom N9 pristala šele na petem mestu.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2011 izbrali Apple iPhone 4S.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo v četrtek, 29. decembra 2011, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2012. Od četrtka dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.
Datumi

1. Glasovanje traja od 28. novembra 2011 (ponedeljek) do 28. decembra 2011 (sreda).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 29. decembra 2011 (četrtek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 29. decembra 2011 (četrtek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2012 (petek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikco oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Pokrovitelji
Generalni pokrovitelj
Pokrovitelj GPRS
Medijski pokrovitelj
Pogoji sodelovanja

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 29. decembru 2011). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2012, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).