marketing
Nagrade

Motorola Milestone

Citat iz Mobitelove spletne strani tehnik.mobitel.si: "Milestone z eno besedo? Industrijsko. Ostri robovi, hladno kovinsko ohišje, velik zaslon in nič kiča. Pod zaslonom pa se skriva presenečenje."

Samsung S7550 Blue Earth

Modri zemljan je zanimiv mobilnik, izdelan iz okolju prijaznih elementov, porabi malo električne energije, ima simpatično obliko, dober zaslon, vse moderne standarde povezovanja...

Jabra BT2070

Slušalka BT2070 je majhna, vendar stilsko zelo lepo oblikovana bluetooth slušalka, ki s svojo obliko ponuja nekaj drugačnega od običajnih brezžičnih bluetooth slušalk.

Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2010!

Dober mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2010. Akcija izbora se je začela 15. novembra, zaključila pa 20. decembra.

Potihem smo nekako pričakovali, da bo letos zmagal Samsungov paradni konj z nazivom Galaxy S, a je tudi tokrat prepričljivo od začetka do konca glasovanja vodil najnovejši model kalifornijskega proizvajalca iz Cupertina - Apple iPhone 4 in Samsungov model pustil na drugem mestu. Zasluge za to gre verjetno pripisati predvsem temu, da ima Apple vsako leto zgolj en model, pri ostalih proizvajalcih, pa si ti že znotraj posameznega podjetja skačejo "v zelje" s podobnimi modeli in tako porazdelijo glasove. Tretjo stopničko pa je zasedel HTC Desire. Nokia je tokrat za las izpadla iz prve trojice in z modelom N8 tako zasedla četrto ter z modelom X6 peto mesto. Vseeno pa ima Nokia med prvo deseterico največ modelov, in sicer kar polovico.Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2010 izbrali Apple iPhone 4.

V četrtek, 23. decembra 2003, torej le nekaj dni po zaključku glasovanja, se je zbrala skoraj celotna ekipa portala mobile.si z namenom, da skupaj izžrebamo dobitnike nagrad. Na objavo seznama izžrebancev ste morali počakati malce dlje, ker so imeli izžrebanci tri dni časa, da se javijo preko elektronske pošte. Nagrade so nagrajencem pokrovitelji tudi že podelili.

Letošnji nagrajenci so:

Motorola Milestone
Boštjan Fliser
Žirovnica

Samsung S7550 Blue Earth
Jernej Simonič
Celje

Jabra BT2070
Dejan Kelc
Cirkulane

Nagrajencem čestitamo in jim želimo uspešno uporabo nagrad.

Ekipa portala mobile.si se zahvaljuje vsem sodelujočim za glasovanje, hkrati pa vas vabimo, da se glasovanja udeležite tudi v letu 2011, ko bomo izbirali mobilnik leta 2011.
Datumi

1. Glasovanje traja od 15. novembra 2010 (ponedeljek) do 20. decembra 2010 (ponedeljek).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2010 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 21. decembra 2010 (torek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 23. decembra 2010 (četrtek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 15. januarja 2011 (sobota).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite vaš izbrani mobilnik in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Sponzorji
Generalni sponzor
Sponzor UMTS/EDGE
Medijski sponzor
Pogoji sodelovanja

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 21. decembru). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2010, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).