marketing
Nagrade

Samsung SGH-S8300

Mobilnik S8300 UltraTOUCH se ponaša z zaslonom občutljivim na dotik, odlično kamero in je nasplošno zanimiva mulitmedijska "igrača".

Samsung SGH-M3510

Samsung M3510 Beat je mobilnik majhnih mer, ki ponuja manj zahtevnim uporabnikom veliko. Predvsem je primeren za uporabnike, ki radi poslušajo glasbo preko svojega mobilnega telefona.

Samsung WEP850

Bluetooth slušalka ki jo odlikuje "Multipoint" tehnologija, kar pomeni, da jo lahko uporabljamo z dvema mobilnima napravama hkrati.

Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2009!

En mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2009. Akcija izbora se je začela 20. novembra, zaključila pa 20. decembra ob polnoči.

Že pri lanskem izboru je "tekmovalcem" štrene mešal Apple s svojim iPhone 3G, letos pa je ta "premoč" novega modela iPhone 3GS bila še večja. Eden izmed razlogov za tak uspeh je prav gotovo to, da je iPhone le eden, ostali proizvajalci pa imajo več modelov, ki si delijo glasove posameznikov. Tako sta si recimo Nokiina favorita N97 in 5800 XpressMusic razdelila drugo in tretje mesto. Četrto mesto je zasedel Samsung z modelom Omnia HD, peto mesto pa BlackBerry z modelom Storm 9500. Sony Ericsson je z modelom Satio zasedel šele šesto mesto. Vzrok "padca" Sony Ericssona tiči prav gotovo tudi v tem, da se je v preteklem letu v Sloveniji precej dogajalo okoli uvoznika in pooblaščenega servisa. Upajmo, da se bodo sedaj zadeve ustalile in da bo v naslednjem letu spet kakšen njihov model med prvo peterico.

Procentualno so prvi štirje modeli pobrali polovico vseh glasov, ki jih je bilo letos nekaj manj kot 2.000.Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2009 izbrali Apple iPhone 3GS.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo jutri, 23. decembra, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2010. Od jutri dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.
Datumi

1. Glasovanje traja od 20. novembra 2009 (petek) do 20. decembra 2009 (nedelja).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2009 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 21. decembra 2009 (ponedeljek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 24. decembra 2009 (cetrtek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 15. januarja 2010 (petek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite vaš izbrani mobilnik in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Sponzorji
Generalni sponzor
Sponzor UMTS/EDGE
Medijski sponzor
Pogoji sodelovanja

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 21. decembru). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2010, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).