marketing
Nagrade

Blackberry 8130 Curve

Si.mobil - Vodafone poklanja najmanjši in najlažji mobilnik iz BlackBerry družine, ki ima vgrajeno polno QWERTY tipkovnico - Blackberry 8310 Curve.

Nokia 6110 Navigator

Teleray poklanja mobilni telefon, ki bo poskrbel, da se ne boste izgubili, tudi če boste potovali po neznanih krajih - Nokio 6110 Navigator.

Sony Ericsson K550i

Svema co. poklanja čudoviti Cyber-Shot mobilnik z oznako Sony Ericsson K550i. Odlikuje ga majhnost, tankst in je seveda namenjen predvsem ljubiteljem glasbe.

Samsung SGH-Z560

Mobitel poklanja mobilnik, ki podpira hitrosti prenosov do 1,8 mbit/s (HSDPA), je majhen in lahek nosi pa oznako SGH-Z560.

ASUS MyPal A696

Podjetje AGT Računalniki d.o.o. podarja dlančnik z vgrajenim GPS sprejemnikom, s katerim boste vedno na tekočem - ASUS MayPal A696.

2 x Plantronics Explorer 220

Podjetje AimHigh plus d.o.o. dvema nagrajencema podarja po eno bluetooth slušalko Plantronics Explorer 220, katero odlikuje baterija z dolgo avtonomijo.

Sony Ericsson HBH-PV705

Mobitel poklanja bluetooth slušalko, v katero so vgradili zmagovalno kombinacijo zmogljivosti in lahkosti, nosi pa oznako Sony Ericsson HBH-PV705

Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2007!

Letošnje glasovanje za mobilnik leta 2007, ki je od 20. novembra do 20. decembra potekalo na našem portalu, je bilo izredno uspešno, saj smo skupaj prejeli skoraj 5200 glasov.

Obiskovalci našega portala ste izbrali za najboljši mobilnik leta 2007 Nokio N95.

Že prve dni glasovanja se je nakazoval končni rezultat in zmagovalec, ki letos pravzaprav ni imel konkurence. Že tretje leto zapored je zmagovalni mobilnik iz tabora Nokie, Nokia N95, ki je prejela kar 41,6 % vseh vaših glasov. Na drugo mesto se je s 6,3 % uvrstil Sony Ericsson P1i, zadnje mesto na zmagovalnem odru pa je zasedel BlackBerry Curve s 5,7 %.

Več o tem pa tukaj >> KLIK
Datumi

1. Glasovanje traja od 20. novembra 2007 (torek) do 20. decembra 2007 (četrtek).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2007 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 21. decembra 2007 (petek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 23. decembra 2007 (nedelja).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 15. januarja 2008 (ponedeljek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite vaš izbrani mobilnik in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Sponzorji
Generalni sponzor
Sponzor UMTS/EDGE
Sponzor GPRS
Sponzor CSD
Medijski sponzor
Pogoji sodelovanja

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 21. decembru). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).