marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Čas uporabe:
do 4 ure
Čas pripravljenosti:
do 70 ur
Za in proti

Žal slušalka med uporabniki mobilnih telefonov s podporo bluetooth še ni dovolj razširjena, saj jo uvoznik prodaja le v manjših količinah. Verjamemo, da bi malce nižja cena zagotovo pripomogla k večji prodaji, saj je slušalka ena izmed boljših, tako glede zvoka, glasovnega klicanja kot tudi udobnosti pri nošenju.

Fotografije dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv test
Motorola

Motorola HS800


Motorola HS800

31.08.2003
Objavil: Mojca Giacomelli

Kljub temu, da Motorola še nima telefona s podporo tehnologiji bluetooth, pa je že lansko leto tržišču predstavila svoje bluetooth slušalke, ki so zgodaj letos doživele prenovo (daljši čas uporabe).
V paketu dobimo slušalko, priročno torbico za nošenje, polnilec z adapterjem in navodila. Motorolino bluetooth slušalko (ki nima svoje modelne oznake), smo testirali s Sony Ericssonom T610. Kombinacija je bila več kot odlična, pa tudi postopek "parjenja" je uspel v prvo.

Slušalka je ena izmed lažjih in lepo oblikovanih, kar se pozna tudi pri nošnji slušalke na ušesu. Za prilagoditev položaja slušalke je potrebno zelo malo časa, zaradi "teže" slušalke pa jo skorajda ne čutimo. Na slušalki se nahajajo trije gumbi, od tega sta dva namenjena uravnavanju glasnosti, s tretjim pa sprejemamo/zavračamo klice oz. aktiviramo glasovno klicanje. Le-to je v navezi s T610 delovalo odlično (tudi v primeru, da smo imeli za kakšno številko izbranih več tipov - mobilna, domača, drugo...), le v avtomobilu smo morali za uporabo glasovnega klicanja malce zmanjšati glasnost radia. Sogovornike smo slišali odlično, enako tudi oni niso imeli pritožb nad slišnostjo.

Slušalko lahko seveda nosimo na levem ali desnem ušesu, samo ušesni lok je potrebno obrniti. Pohvalno pri tem je, da gumba za uravnavanje glasnosti pri tem spremenita svojo funkcijo, tako da je "povečanje" vedno "povečanje", in je tako vedno zgoraj, zatorej odpade razmišljanje, kako je obrnjena.

Slušalko ugasnemo tako, da njen 5 cm dolgi "podaljšek" enostavno zložimo (v takem stanju jo tudi spravimo v priloženo torbico). Ko pa jo želimo uporabljati, le-tega zopet odpremo. Na koncu tega podaljška je signalna lučka, s katero je možna vidna prepoznava dogodkov. Na različne dogodke nas opozarjajo tudi različni zvočni signali.

Posodil na test:
Ram 2 d.o.o.
Prodajalec/Uvoznik:
Ram 2 d.o.o.
albumfotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji