marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Fotografije dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv test
CalypsoCrystal

Ferrari med ovitki

CalypsoCrystal CalyposCase


CalypsoCrystal CalyposCase

09.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Naslednji test bo malenkost drugačen kot ostali, saj je tudi testirana dodatna oprema drugačna. Pravzaprav se je zgodilo prvič, da na portalu testiramo zaščitni ovitek. In zakaj ovitek, boste pomislili? Zato, ker gre za vrhunski izdelek, ki je hkrati tudi plod slovenskega znanja. Govorim seveda o ovitku CalypsoCase, ki ga izdeluje podjetje CalypsoCrystal.
Pri izdelavi ovitka so se fantje in dekle iz podjetja posvetili podrobnostim, zato je ovitek narejen iz najboljših materialov. Na notranji strano so nameščena mikrovlakna, ki varujejo mobilnik (in ga hkrati tudi čistijo), na zunanji strani je izbrano italijansko usnje, samo ogrodje pa je iz titana. Ravno to notranje ogrodje bo poskrbelo, da bo vaš iPhone zaščiten tudi pri morebitnem padcu na tla. Za piko na i poskrbi zaključni CalypsoRing, ki je narejen iz pravega srebra. Celotno ohišje je narejeno izključno v Sloveniji, za izdelavo pa skrbijo strokovnjaki, ki ročno sestavijo vsak kos ohišja.

Vsak kupljen ovitek je skrbno zavit v darilno črno škatlo, poleg katere kupec prejme tudi osebno posvetilo, kar še poveča ekskluzivnost tega izdelka. Vsakemu paketu je priložen tudi certifikat, ki zagotavlja avtentičnost izdelka in uporabljenih materialov.

Pri prvi uporabi je vstavljanje telefona v ovitek malenkost »trše«, saj se mora ovitek še prilagoditi velikosti telefona. To so naredili zato, ker so ugotovili, da se velikost enakega modela iPhone-a razlikuje tudi za nekaj mm. To tezo sem lahko preveril tudi sam, saj sem v ovitek vstavil tri različne iPhone in z vsakim je bila izkušnja drugačna. Po dnevu ali dveh se je ovitek dodobra prilagodil mojemu telefonu, tako da je sedaj vsakodnevna uporaba preprosta. Telefon lepo sede v sam ovitek, v njem pa zaradi skrbnega načrtovanja tudi ostane, ne glede na to, v katero pozicijo je obrnjen. Za boljšo slišnost zvonjenja so se domislili zanimive rešitve in sicer so v titanov okvir izvrtali luknje in s tem omogočili pretok zvoka. Tudi ko je telefon v ovitku, je slišnost dovolj dobra.

Ekskluzivnost in žlahtni materiali seveda nikoli niso poceni. Tako vas bo nakup CalypsoCase-a olajšal za 99 €. Veliko? Preveč? Na to si bo vsak uporabnik podal lasten odgovor, sam lahko le zatrdim, da sem med testom ovitek z veseljem uporabljal in ga priporočam vsakemu, ki si ga lahko privošči. Na voljo imate tudi štiri barvne kombinacije, tako da lahko še bolj ujamete svoj lastni stil. So pa pri podjetju sedaj naredili tudi cenejši model, ki namesto srebrnega ringa uporablja usnjeni CalypsLoop. Cena tega modela je 89 €.

O samih prodajnih rezultatih pri podjetju ne govorijo, povedo le, da so s prodajo zadovoljni in da presega pričakovanja. Slovenski trg pa ni njihov primarni cilj, svoje izdelke pa so prodali v že kar nekaj svetovnih držav.

Če si torej zaželite Ferrarija med ovitki za mobilni telefon lahko CalypsoCase kupite na spletni strani podjetja CalypsoCrystal.

Posodil na test:
CalypsoCrystal
Prodajalec/Uvoznik:
CalypsoCrystal
Cena na dan testa:
99,00
albumfotografije
komentarji