marketing
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Withings

Povezan z iOS

Withings Merilec krvnega tlaka

Deli z ostalimi
Withings Merilec krvnega tlaka

01.07.2011
Objavil: Thomas Bergant

Kompakten merilec krvnega tlaka Withings v povezavi z iPhone/iPad beleži krvni tlak in srčni utrip, meritve si lahko ogledate v obliki grafičnega prikaza.
Kompakten merilec krvnega tlaka Withings je revolucionarni pripomoček, ki v povezavi z iOS napravo (iPhone, iPad, iPod Touch) beleži vaš krvni tlak in srčni utrip, meritve pa si lahko na vašem računalniku ali iOS napravi ogledate v obliki grafičnega prikaza.

Uporaba je popolnoma enostavna. Merilec namestimo na roko in ga priključimo na iOS napravo (iOS 3.0 ali novejši), npr. na iPhone, iPad ali iPod Touch. Aplikacija se samodejno zažene in meritev se prične v trenutku.

Meritve se samodejno shranijo v vašo iOS napravo in sinhronizirajo z vašim osebnim portalom, do katerega lahko z uporabo računalnika ali iOS naprave dostopate od kjerkoli in kadarkoli in tako preverite pretekle meritve. Z nadzorovanim sproščanjem ventila merilca so izmerjene vrednosti natančne in zanesljive, poleg krvnega tlaka pa merilec meri tudi srčni utrip. Zgodovino meritev si lahko ogledate tudi v grafični obliki in jih primerjate s priporočenimi WHO vrednostmi.

Vaše meritve pa lahko na delite tudi z ostalimi - npr. vašo družino ali zdravnikom. Omogočite jim dostop do zgodovine vaših meritev ali pa jim na enostaven način meritve posredujete po elektronski pošti.

Merilec zazna krvni tlak med 0 in 285 mmHg z natančnostjo ±3 mmHg oz. 2% izmerjene vrednosti. Beleženje srčnega utripa zazna med 30 in 200 utripov na minuto z natančnostjo ±5%.

Merilec za delovanje potrebuje 4 baterije (1.5V AAA), ki so priložene v paketu.

Merilec krvnega tlaka lahko naročite preko spletne strani Cekarček.si.

fotografije
komentarji