marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Znani zmagovalci tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co, Ltd., je objavil zmagovalce tekmovanja Samsung Smart App Challenge 2012, globalnega natečaja za razvijalce novih aplikacij in uporabniških izkušenj za družine pametnih mobilnih naprav Samsung GALAXY Note in GALAXY Tab.

Tekmovanje je bilo razdeljeno v dve kategoriji, in sicer ‘Samsung Apps Super Apps’ ter ‘Best S Pen Apps’, trajalo pa je kar pet mesecev – med majem in septembrom letos. Strokovna žirija je ocenjevala kategorijo ‘Best S Pen Apps’ in opravila izbor najboljših naprav za elektronsko pero S Pen, medtem ko so bili zmagovalci v kategoriji t. i. super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ izbrani glede na uspešnost prodaje uporabnikom. Aplikacije je objavilo več sto razvijalcev iz 70-ih držav, 80 aplikacij pa je bilo zmagovalnih.

“Tekmovanje Smart App Challenge je družbi Samsung Electronics omogočilo rast in širitev ekosistema aplikacij za pametne mobilne naprave. Razvijalci aplikacij so namreč pomembni partnerji podjetja, zato jih stalno spodbujamo k razvoju novih rešitev in uporabniških izkušenj. Rezultat so nekatere resnično edinstvene aplikacije, ki obogatijo uporabniško izkušnjo na Samsungovih pametnih mobilnih napravah,” je povedal WonPyo Hong, izvršni podpredsednik oddelka Media Solution Center v družbi Samsung Electronics.

Razvijalci zmagovalnih aplikacij si bodo med seboj razdelili kar 4,08 milijona ameriških dolarjev denarnih sredstev, poleg tega pa bodo deležni še vrste dodatnih marketinških in promocijskih spodbud.

Prvo nagrado v kategoriji ‘Best S Pen Apps’ je prejela aplikacija From Cheese, ki je delo italijanske programske hiše SpinVector. Aplikacija uporabnikom omogoča igranje z elektronskim peresom – to uporabnikom služi za vabljenje miške, da bi ugriznila v sir, in sicer deluje tako, da uporabnik s peresom miški riše mamljivo sled po zaslonu. Prav ta kreativni prijem je prejel obilo pohval s strani strokovne žirije. V kategoriji super aplikacij ‘Samsung Apps Super Apps’ si je zmagovalni naziv prislužilo kar prvih 60 najpogosteje na naprave GALAXY Note ter GALAXY Tab prenesenih in nameščenih aplikacij.

Največ zmagovalnih aplikacij je prispevala Kitajska, sledili pa sta ji Južna Koreja in Poljska.

Zmagovalne aplikacije Samsung še podrobneje predstavlja uporabnikom naprav GALAXY Note ter GALAXY Tab v spletni aplikacijski trgovini Samsung Apps, vse aplikacije pa si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani tekmovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki