marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Znani zmagovalci natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013« za Galaxy S4

Deli z ostalimi

23.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je v sredo, 18. decembra, razglasila deset zmagovalcev natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013«, ki je bil namenjen razvoju aplikacij za Galaxy S4 z uporabo orodja Samsung Chord SDK. Zmagovalci bodo poleg denarne nagrade v skupni vrednosti 800.000 USD (ok. 585.000 EUR) deležni tudi številnih marketinških ugodnosti, med drugim možnosti pridobitve ocene družbe Samsung Venture Investment Corporation za prihodnje investicije.

Natečaj je trajal več kot tri mesece, od 13. maja do 31. avgusta, na njem pa so sodelovali razvijalci mobilnih aplikacij z vsega sveta. Samsung je z natečajem želel odkriti inovativne in ustvarjalne aplikacije, s katerimi lahko v realnem času v skupino povežemo več pametnih naprav brez uporabe strežnika.

Sodelovala so podjetja iz 50 držav. Prvo mesto je zasedlo podjetje MaxNick.com iz Rusije z igro »Dots Out«, ki temelji na priljubljeni tradicionalni družabni igri. Odlikuje jo čist dizajn in preprost način igre, primerna je za ljudi vseh starosti, zato je prejela izvrstne ocene sodnikov.

Zmagovalec bo prejel 200.000 USD, na drugo mesto so se uvrstili trije, ki bodo dobili vsak 100.000 USD, šest tretjeuvrščenih pa bo prejelo po 50.000 USD. Vsi bodo deležni tudi pripadajočih marketinških ugodnosti.

Nagrajenci natečaja so obenem povabljeni na svetovni kongres mobilne telefonije 2014 (MWC 2014), kjer bodo sodelovali na nagradni slovesnosti ob Samsungovem dnevu razvijalcev. Svoje zmagovalne aplikacije bodo predstavljali tudi v Samsungovem paviljonu na MWC 2014, povrhu vsega pa bodo imeli možnost, da jim družba Samsung Venture Investment izdela oceno za prihodnje investicije.

»Takoj za natečajem za Galaxy S4 smo odprli novega za razvoj aplikacij za Galaxy Note, ki še vedno poteka in se konča decembra, nanj pa se je prijavilo ogromno število razvijalcev,« je povedal Hong Won-Pyo, predsednik Središča za medijske rešitve pri Samsung Electronics. “Še naprej bomo aktivno podpirali razvijalce aplikacij in pričakujemo, da bodo uporabniki Samsungovih naprav uživali v sadovih teh razpisov za inovativne in izvirne aplikacije.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki