marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

slikaApple Pay v ZDA vodilna platforma plačevanja
30.10.2019

Pet let po lansiranju je Apple Pay vodilna mobilna platforma za plačevanje v trgovini, vsaj tako trdijo v novem poročilu pri eMarketer. Apple Pay naj bi v zadnjem letu tako prehitel tudi Starbucksovo mobilno aplikacijo, ki je bila začuda vodilna do sedaj.

članki

Znani zmagovalci natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013« za Galaxy S4

Deli z ostalimi

23.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je v sredo, 18. decembra, razglasila deset zmagovalcev natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013«, ki je bil namenjen razvoju aplikacij za Galaxy S4 z uporabo orodja Samsung Chord SDK. Zmagovalci bodo poleg denarne nagrade v skupni vrednosti 800.000 USD (ok. 585.000 EUR) deležni tudi številnih marketinških ugodnosti, med drugim možnosti pridobitve ocene družbe Samsung Venture Investment Corporation za prihodnje investicije.

Natečaj je trajal več kot tri mesece, od 13. maja do 31. avgusta, na njem pa so sodelovali razvijalci mobilnih aplikacij z vsega sveta. Samsung je z natečajem želel odkriti inovativne in ustvarjalne aplikacije, s katerimi lahko v realnem času v skupino povežemo več pametnih naprav brez uporabe strežnika.

Sodelovala so podjetja iz 50 držav. Prvo mesto je zasedlo podjetje MaxNick.com iz Rusije z igro »Dots Out«, ki temelji na priljubljeni tradicionalni družabni igri. Odlikuje jo čist dizajn in preprost način igre, primerna je za ljudi vseh starosti, zato je prejela izvrstne ocene sodnikov.

Zmagovalec bo prejel 200.000 USD, na drugo mesto so se uvrstili trije, ki bodo dobili vsak 100.000 USD, šest tretjeuvrščenih pa bo prejelo po 50.000 USD. Vsi bodo deležni tudi pripadajočih marketinških ugodnosti.

Nagrajenci natečaja so obenem povabljeni na svetovni kongres mobilne telefonije 2014 (MWC 2014), kjer bodo sodelovali na nagradni slovesnosti ob Samsungovem dnevu razvijalcev. Svoje zmagovalne aplikacije bodo predstavljali tudi v Samsungovem paviljonu na MWC 2014, povrhu vsega pa bodo imeli možnost, da jim družba Samsung Venture Investment izdela oceno za prihodnje investicije.

»Takoj za natečajem za Galaxy S4 smo odprli novega za razvoj aplikacij za Galaxy Note, ki še vedno poteka in se konča decembra, nanj pa se je prijavilo ogromno število razvijalcev,« je povedal Hong Won-Pyo, predsednik Središča za medijske rešitve pri Samsung Electronics. “Še naprej bomo aktivno podpirali razvijalce aplikacij in pričakujemo, da bodo uporabniki Samsungovih naprav uživali v sadovih teh razpisov za inovativne in izvirne aplikacije.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki