marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Znani zmagovalci natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013« za Galaxy S4

Deli z ostalimi

23.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je v sredo, 18. decembra, razglasila deset zmagovalcev natečaja »Samsung Smart App Challenge 2013«, ki je bil namenjen razvoju aplikacij za Galaxy S4 z uporabo orodja Samsung Chord SDK. Zmagovalci bodo poleg denarne nagrade v skupni vrednosti 800.000 USD (ok. 585.000 EUR) deležni tudi številnih marketinških ugodnosti, med drugim možnosti pridobitve ocene družbe Samsung Venture Investment Corporation za prihodnje investicije.

Natečaj je trajal več kot tri mesece, od 13. maja do 31. avgusta, na njem pa so sodelovali razvijalci mobilnih aplikacij z vsega sveta. Samsung je z natečajem želel odkriti inovativne in ustvarjalne aplikacije, s katerimi lahko v realnem času v skupino povežemo več pametnih naprav brez uporabe strežnika.

Sodelovala so podjetja iz 50 držav. Prvo mesto je zasedlo podjetje MaxNick.com iz Rusije z igro »Dots Out«, ki temelji na priljubljeni tradicionalni družabni igri. Odlikuje jo čist dizajn in preprost način igre, primerna je za ljudi vseh starosti, zato je prejela izvrstne ocene sodnikov.

Zmagovalec bo prejel 200.000 USD, na drugo mesto so se uvrstili trije, ki bodo dobili vsak 100.000 USD, šest tretjeuvrščenih pa bo prejelo po 50.000 USD. Vsi bodo deležni tudi pripadajočih marketinških ugodnosti.

Nagrajenci natečaja so obenem povabljeni na svetovni kongres mobilne telefonije 2014 (MWC 2014), kjer bodo sodelovali na nagradni slovesnosti ob Samsungovem dnevu razvijalcev. Svoje zmagovalne aplikacije bodo predstavljali tudi v Samsungovem paviljonu na MWC 2014, povrhu vsega pa bodo imeli možnost, da jim družba Samsung Venture Investment izdela oceno za prihodnje investicije.

»Takoj za natečajem za Galaxy S4 smo odprli novega za razvoj aplikacij za Galaxy Note, ki še vedno poteka in se konča decembra, nanj pa se je prijavilo ogromno število razvijalcev,« je povedal Hong Won-Pyo, predsednik Središča za medijske rešitve pri Samsung Electronics. “Še naprej bomo aktivno podpirali razvijalce aplikacij in pričakujemo, da bodo uporabniki Samsungovih naprav uživali v sadovih teh razpisov za inovativne in izvirne aplikacije.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki