marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Znane vse Sony naprave linije Xperia, ki bodo prejele Jeally Bean 4.1

Deli z ostalimi

29.10.2012
Objavil: Janez Lukan

Čakanja je konec in sedaj lahko končno izvemo katere naprave iz družine Xperia bodo deležne nadgradnje zadnje stvaritve Googla - Android 4.1 Jeally Bean.

Na plano je prišla tudi nekoliko manj prijetna novica, in to je podatek o napravah, ki bodo ostale na različici 4.0. Prvi bodo nadgrajeni novejši Sony-jevi modeli višjega razreda, to so Xperie T, TX in V, za katere bo 4.1 Jeally Bean nared nekje v prvem četrtletju 2013. Sledile jim bodo mednarodne različice modelov Xperia S, Xperia Acro S, Xperia Go, Xperia Ion, Xperia J in Xperia P. Kaj se bo zgodilo z lokalnimi različicami, še ni znano.

Brez Jeally Bean-a bodo ostali vsi Xperia modeli iz leta 2011 (kateri so že prejeli 4.0), saj jim Sony ne more zagotoviti uporabniške izkušnje, ki se pričakuje od različice 4.1. Zanimivo pa je, da bo Xperia J deležna nadgradnje na 4.1, ima pa enako, "slabšo" različico procesorja kot večina Xperij iz leta 2011.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki