marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Zlati prah v galaksiji GS5


13.05.2014
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Slovenija je napovedalo začetek prodaje novega telefona Galaxy S5 v zlati »copper Gold« barvi. Na slovenski trg torej prihaja še četrta različica telefona Galaxy S5, ki je sicer že mesec dni naprodaj v treh barvah.

S tem bodo zadovoljeni najbolj zahtevni kupci, tisti, ki želijo izstopati in se predstaviti s telefonom v nekoliko bolj prestižni izvedbi. Poleg tega bodo zadovoljeni tudi modni navdušenci, ki svoje barvne kombinacije radi popestrijo z »zlatim prahom«. Ne glede na barvo, pa se Galaxy S5 vedno ponaša z vrhunskimi tehničnimi značilnostmi in tako predstavlja mobilni pripomček, ki obogati življenje uporabnika.

V Galaxy S5 se spajajo značilen, vrhunski Samsungov dizajn in sodobni trendi, zato bo ugodil različnim okusom in željam potrošnikov. Hrbtna stran Galaxy S5 je okrašena s perforiranim vzorcem, ki mu daje sodoben, glamurozen videz. Ozko, vitko ohišje je v Sloveniji na voljo v štirih različnih barvnih odtenkih, vštevši s charcoal Black (črna), shimmery White (bela), electric Blue (modra) in copper Gold (zlata).

Galaxy S5 zajema najpomembnejše zahteve uporabnikov - izjemna kamera na Galaxy S5 ima ločljivost 16 megapik, razširjen meni in izboljšan uporabniški vmesnik, s katerim bodo zajem, urejanje in pošiljanje fotografij preprostejše. Galaxy S5 nudi tudi najnaprednejšo povezljivost v LTE in Wi-Fi omrežja na trgu. Bliskovite hitrosti prenosa podatkov bodo uporabnikom prinesle neprekosljive užitke v uporabi večpredstavnostnih datotek ter večjo storilnost. Izboljšana funkcija S Health 3.0 na novem Galaxy S5 ima več orodij, ki bodo ljudem pomagala, da ohranijo kondicijo in zdravje. Eno od njih je sledilnik dejavnosti, ki beleži uporabnikove aktivnosti in uporabniku pomaga s povratnimi informacijami. Aplikacija vključuje tudi pedometer, podatki o prehrani in telesni aktivnosti ter vgrajen senzor srčnega utripa. Uporabniki Galaxy S5 lahko še bolj prilagodijo svojo izkušnjo z bogatim ekosistemom aplikacij ter kombinirajo Galaxy S5 z novo generacijo naprav Gear za učinek pravega osebnega trenerja. Galaxy S5 ima certifikat IP67 za zaščito proti prahu in vodi. Prav tako je opremljen s skenerjem eFinger za biometrično zaščito in olajšano rabo za potrošnike. Baterija lahko ostane polna dlje časa, če nastavimo način Ultra Power Saving Mode, ki zaslon preklopi na črno-belo ter izklopi vse nepotrebne funkcije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki