marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Zimske Olimpijske igre na Planetu


09.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki Mobitel GSM/UMTS lahko zimske Olimpijske igre Torino 2006 spremljajo tudi prek Mobitelovega multimedijskega portala Planet. Poleg informacij in novic o olimpijskem dogajanju in predstavitve slovenskih olimpijcev je na voljo še pregled ...

... olimpijske zgodovine in športnih dosežkov ter sklop s koristnimi informacijami za slovenske navijače v Torinu, uporabniki pa si lahko v olimpijskem športnem duhu opremijo tudi svoje mobilnike.

Mobitel na multimedijskem portalu Planet uporabnikom Mobitel GSM/UMTS v vsebinskih sklopih Šport in Novo/OI Torino 2006 že predstavlja letošnje zimske Olimpijske igre, ki bodo od 10. do 26. februarja 2006 potekale v Torinu. Planet nudi pregled olimpijskih dogodkov letošnjih Olimpijskih iger, olimpijski spored, tekmovalni urniki in rezultatov slovenskih nastopov. Uporabniki se lahko seznanijo z olimpijsko zgodovino in najboljšimi športniki ter izvedo, katere države so doslej najuspešnejše nastopale na Olimpijskih igrah. Posebna pozornost je namenjena predstavitvi slovenske reprezentance, tu pa so še napovedi in želje naših olimpijcev. Poskrbljeno pa je tudi za vse zveste slovenske navijače, ki se bodo odpravili v Torino. Zanje je pripravljen poseben vsebinski sklop Potujete v Torino?, kjer so zbrane pomembne in koristne informacije v zvezi s prevozi, vstopnicami, in olimpijskimi prizorišči, skupaj s pomembnimi telefonskimi številkami in naslovi ter številnimi drugimi informacijami, ki jim bodo v pomoč. Obiskovalci Planeta pa lahko izbirajo tudi med različnimi olimpijsko obarvanimi vsebinami, s katerimi si lahko popestrijo svoje mobilnike. V ta namen so jim na voljo olimpijske melodije, uverture, ozadja, teme in igre, pa tudi zabavni klici, ki so jih pripravili slovenski olimpijci. 10. februarja 2006, ko se 20. zimske Olimpijske igre tudi uradno pričnejo, pa bodo Mobitelovim uporabnikom na Planetu na voljo tudi vsebine s samega prizorišča velikega dogodka.

Najpomembnejše rezultate in dogajanje v Torinu je moč spremljati tudi prek sporočil SMS in MMS. Informacije uporabniki pridobijo tako, da pošljejo sporočilo SMS na 1919 z vsebino OI in le-te prejmejo v obliki sporočila SMS, s ključno besedo MOI pa jih prejmejo v sporočilu MMS. Na redno prejemanje olimpijskih novic se lahko uporabniki tudi naročijo. V tem primeru pred izbrano ključno besedo enostavno dodajo znak + (torej +OI za prejemanje informacij v obliki sporočil SMS oziroma +MOI za prejemanje MMS-sporočil).

Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki bodo v času zimskih Olimpijskih iger in šolskih počitnic deležni posebnega popusta na pogovore v omrežju TIM Italija. Tako bodo lahko vsi zvesti privrženci naših olimpijcev v Torinu pa tudi drugi uporabniki Mobitel GSM/UMTS, od 10. februarja do 10. marca 2006 uživali poseben 25 odstotni popust na ceno klicev v Slovenijo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki