marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Zgodnji prihod nove Nokie N 96

Deli z ostalimi

27.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Nokia je storila nadvse nepričakovano potezo z zgodnjo izdajo modela N 96, ki je bila ponujena redkim izbrancem, ki so bili člani posebnega tekmovanja.

Finci so pripravili 96 (zanimivo kajne) novih setov telefonov za tiste, ki so zmagali na tekmovanju oziroma donirali 759 ameriških dolarjev organizaciji, ki se trudi za ohranitev ogrožene rdeče pande. Za svoj prispevek, so ti posamezniki prejeli posebno serijo Nokie N 96, ki je bila zapakirana v posebni sivi škatli z zlatim okrasjem.

Spletna stran, ki je organizirala tekmovanje je uporabila eno najboljših in najoriginalnejših reklamnih potez vseh časov. Nokia je namreč pripravila reklamo z uporabo kratkih izsekov iz filma Prežeči tiger, skriti zmaj in sicer na tak način, da so v the izsekih predstavili vse kvalitete telefona in vse skupaj je izpadlo fenomenalno dobro.

Kljub dobrotam, kot so fotoaparat, MP3 predvajalnik, GPS navigacija, ki napravo uvrščajo v družino multimedijskih računalnikov, ostaja Nokia N 96 v prvi vrsti še vedno telefon.

Kakorkoli že, ta napravica je tako v rokah izbrancev že cel mesec in pol pred uradnim prihodom telefona. Od tega, da si normalni ljudje trenutno še ne morejo lastiti nove naprave pa bodo imele največ koristi ogrožene rdeče pande in pa sama Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki