marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Zeemote JS1 ob nakupu W760 brezplačno

Deli z ostalimi

21.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Zeemote in Sony Ericsson sta najavila skupen projekt na Nizozemskem, pri katerem bodo kupci walkman modela W760 do 31. oktobra letos prejeli brezplačni modrozobi daljinski upravljalnik Zeender JS1. Za pridobitev brezplačnega upravljalnika morajo le poslati po pošti kupon, ki ga prejmejo pri nakupu telefona.

W760 bo imel prednaloženi dve Zeenderjevi igri, dodatne štiri pa bo moč prenesti na mobilnik preko samega mobilnika in menija »Zabava in Prenos«. Poleg vseh zmožnosti, ki jih W760 ponuja, pa bo Zeenderjev JS1 upravljalnik omogočil povsem novo dimenzijo mobilnega igranja.

»Sony Ericsson želi svojim uporabnikom omogočiti inovativne rešitve. Pred kratkim smo predstavili model F305, ki je namenjen v prvi vrsti uporabnikom, ki želijo igrati igre, sedaj pa uporabnikom na Nizozemskem kot prvim ponujamo nagrajen kontroler Zeemote JS1,« je povedal Max Van Den Berg, predstavnik Sony Ericssona v Beneluxu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki