marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Zaščita pred soncem z mobilnim telefonom

Deli z ostalimi

14.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Mobilna aplikacija Dan zaščite pred soncem bo Slovence že drugo leto zapored opozarjala na pomen pravilne in celovite zaščite. Po lanskem izjemnem uspehu so letos slovenski dermatologi skupaj s partnerjem Eucerin aplikacijo nadgradili, dodali nove vsebine, namenjene tudi staršem in otrokom, ki so osrednji fokus letošnjega Dneva zaščite pred soncem – 15. junija.

Lanska izjemno odmevna novost, predstavljena v sklopu aktivnosti ob Dnevu zaščite pred soncem – 15. juniju, je letos doživela pomembno spremembo. Pod budnim očesom slovenskih dermatologov so nastale nove vsebine in priporočila, ki nadaljujejo pred štirimi leti začeto osveščanje Slovencev o pomenu pravilnega in odgovornega obnašanja na soncu. »Otroci so najbolj ranljiva skupina prebivalstva in na nas je, da jih podučimo o pravilni zaščiti pred soncem. S svojimi dejanji in obnašanjem na soncu jim moramo biti zgled,« poudarja predsednica Združenja slovenskih dermatovenerologov Tanja Planinšek Ručigaj, dr. med., spec. derm.

Za izobraževanje in osveščanje dermatologi uspešno uporabljajo nove tehnologije. Aplikaciji Na soncu so dodali nove vsebine, tako da zdaj na še preglednejši način posreduje podatke, kot so indeks UV, temperatura, lokacija, omogoča izbiro tipa kože in faktorja za zaščito: »S skrbjo za naše otroke smo staršem omogočili, da svojemu profilu dodajo tudi profil otrok, tako da telefon skrbi še za njihovo zaščito in jih opominja na ponoven nanos kreme oziroma umik v senco,« poudarja vodja poslovne skupine Pharmacy pri Beiersdorf Slovenija Mojca Dobrovoljc, kjer so partnerji družbenoodgovornega projekta Dan zaščite pred soncem že vsa 4 leta.

Letošnja pomembna novost v aplikaciji je tudi edukativna dimenzija, ki je nastala pod budnim očesom dermatologov, ki se še posebej ukvarjajo z zaščito otrok pred soncem: »Pripravili smo 10 nasvetov za zaščito otrok pred soncem, ki so združeni s splošnimi nasveti, in poučen kviz, ki ga starši lahko rešijo z otroki, npr. ko potujejo na morje ali sedijo v parku,« še dodaja Dobrovoljčeva. Mobilna aplikacija je, tako kot lani, brezplačno na voljo v App Storu in na Google marketu ter je v celoti plod domačega znanja strokovnjakov iz podjetja MediaClinic.

Aplikacija je plod domačega znanja in je brezplačno na voljo v App Storu in na Google marketu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki