marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Zapornik poklical radijsko postajo

Deli z ostalimi
Klic iz zapora

04.05.2007
Objavil: Andrej Bergant

Irski minister za pravosodje, Michael McDowell je zahteval takojšnjo preiskavo, ko je v zaporu zapornik iz celice poklical na radijsko postajo iz mobilnega telefona, ki tam ni dovoljen.

John Daly, ki prestaja 9-letno zaporno kazen zaradi oboroženega ropa, je uspel poklicati radijsko oddajo LiveLine na postaji RTE. Pravosodni minister je povedal, da upa, da mu bo upravnik zapora priskrbel rezultate preiskave v najkrajšem možnem času. "Bolje, da obstaja za dogodek zelo dobra razlaga," je še komentiral.

Predstavnik organizacije Fine Gael, je povedal da je incident absurden in zelo neprijeten za ministra McDowella. Dodal je še:"Med mandatom ministra se je veliko zaporov spremenilo v "operacijske centre" za nekatere Irske najbolj nevarne kriminalce."

Mobilni telefon so zaporniku seveda zaplenili.

fotografije
Klic iz zapora
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki