marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Za Nexus 7 in 10 na voljo tovarniške verzije Androida 5.0.2

Deli z ostalimi

21.01.2015
Objavil: Mitja Zupančič

Android Lollipop je na voljo že kar nekaj časa, kljub temu pa še vedno ni popolnoma dodelan in optimiziran. Čeprav so na voljo številne AOSP različice za večino Nexus naprav ni nikakršno presenečenje Googlovo intenzivno udejstvovanje pri piljenju operacijskega sistema za njihovo standardizirano strojno opremo.

Pred kratkim je v spletni obtok prišla različica 5.0.2 za 2013 tablici - Nexus 10 in Nexus 7 (samo WiFi). Paket ni velik in je namenjen bolj ali manj le za težave s prostorom in alarmom.

Podobna različica je bila predstavljena že proti koncu prejšnjega meseca, a le za Nexus 7 (2012) tablico. Popravki so identični.

Za Nexus 5, 6 in 9 različice 5.0.2 ni in najbrž ne bo na voljo. Preprosto nimajo enakih težav, kot zgoraj omenjeni modeli.

OTA (posodobitev preko omrežja) še ni načrtovan za 5.0.2. Potrebna bo ročna posodobitev Klik

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki