marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Za Android na voljo nova aplikacija za kamero

Deli z ostalimi

01.07.2013
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden sta v prodajo prišla Samsung Galaxy S4 in HTC One, ki tečeta na originalnem Googlovem Androidu 4.2.2.. Prvi lastniki so takoj ugotovili, da imata oba novo aplikacijo za kamero, drugačno animacijo ob zagonu ter ozadje zaslona, ki se razlikuje od trenutnega originalnega operacijskega sistema.

Nova aplikacija za kamero ima novo obliko in postavitev nastavitev, prav tako pa lahko za sprožilec sedaj uporabite gumb za glasnost. Ostale funkcije so identične originalu.

Uporabniki si lahko novo aplikacijo tudi že naložite na svoje Android telefone. Na Nexus napravah bo aplikacija zamenjala obstoječo, na vseh ostalih Android napravah pa se bo namestila poleg originalne, že nameščene.

Po želji si lahko uporabniki namestite tudi novo zagonsko animacijo in ozadje, prenos pa lahko opravite preko te povezave.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki