marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Z novim paketom Brezskrbni Telekom Slovenije uporabnikom omogoča popolnoma brezskrbno komunikacijo


23.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Pri Telekomu Slovenije je odslej zasebnim in poslovnim uporabnikom, ki želijo popolnoma brezskrbno komunikacijo, na voljo mobilni paket Brezskrbni, ki ob neomejenih pogovorih v vsa slovenska omrežja in neomejenih sporočilih SMS/MMS omogoča tudi popolnoma brezskrbno uporabo mobilnega interneta, skladno s potrebami uporabnika.

Uporaba mobilnega interneta se obračuna glede na dejansko porabo naročnika, in sicer po ceni 1 cent za preneseni 1 MB podatkov, pri tem pa naročnik paketa Brezskrbni, ne glede na količino prenesenih podatkov, prenosa podatkov nikoli ne bo plačal več kot 5 evrov na mesec.

Mesečna naročnina za paket Brezskrbni znaša 18,95 evra ter vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja in neomejeno pošiljanje sporočil SMS/MMS, z zneskovnim limitom prenosa podatkov pa omogoča popolnoma brezskrbno komunikacijo. Prenos podatkov se namreč naročnikom obračuna glede na dejansko porabo (1 cent za 1 MB), vendar nikoli več kot 5 evrov na mesec. Hitrost prenosa podatkov se omeji po 10 GB prenesenih podatkih v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, in sicer na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. V navedenem primeru se z naslednjim obračunskim obdobjem ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, ki jo v svojem mobilnem omrežju zagotavlja Telekom Slovenije.

Paket vključuje dostop do vrhunskih mobilnih omrežij Telekoma Slovenije LTE/4G, 3G (UMTS) in 2G (GSM). Najvišja hitrost prenosa podatkov je do 20 Mb/s v smeri k uporabniku in do 5 Mb/s v smeri od uporabnika.

Paket je na voljo novim in obstoječim naročnikom (zasebnim in poslovnim), in sicer od 23. marca do 30. aprila 2015.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki