marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Xperia Neo z zamudo

Deli z ostalimi

28.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Preprodajalec mobilnikov Clove je objavil zamudo pri dobavi novega Sony Ericssonovega modela Xperia Neo. Sony Ericssonov Android bi moral na police priti že 19. aprila letos, vendar se je rok zaradi katastrof na Japonskem prestavil na mesec julij.

Uradno sporočilo Sony Ericssona se glasi: "Medtem, ko še vedno ocenjujemo vplive naravnih katastrof na naše poslovovanje, smo naše stranke in distributerje obvestili o zamudi določenega obsega mobilnikov Xperie Arc, Xperie Play in Xperie Neo. Xperia Neo je že na trgu v omejenih količinah. Zaradi logističnih težav, ki so posledica situacije na Japonskem, smo prestavili obsežnejšo predstavitev Xperie Neo na tretji kvartal letošnjega leta."

Pri Sony Ericssonu naj bi se spogledovali z alternativnimi načini logistike, vendar rok še vedno ostaja julijski. Tako kot pri zamudi Xperie Neo pričakujejo tudi pri Xperii Arc in Xperii Play vse manjše zaloge. Zatorej, če si res želite Android 2.3 in igračarski mobilnik, bo potrebno čimpreje stopiti v akcijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki