marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Xperia Neo z zamudo

Deli z ostalimi

28.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Preprodajalec mobilnikov Clove je objavil zamudo pri dobavi novega Sony Ericssonovega modela Xperia Neo. Sony Ericssonov Android bi moral na police priti že 19. aprila letos, vendar se je rok zaradi katastrof na Japonskem prestavil na mesec julij.

Uradno sporočilo Sony Ericssona se glasi: "Medtem, ko še vedno ocenjujemo vplive naravnih katastrof na naše poslovovanje, smo naše stranke in distributerje obvestili o zamudi določenega obsega mobilnikov Xperie Arc, Xperie Play in Xperie Neo. Xperia Neo je že na trgu v omejenih količinah. Zaradi logističnih težav, ki so posledica situacije na Japonskem, smo prestavili obsežnejšo predstavitev Xperie Neo na tretji kvartal letošnjega leta."

Pri Sony Ericssonu naj bi se spogledovali z alternativnimi načini logistike, vendar rok še vedno ostaja julijski. Tako kot pri zamudi Xperie Neo pričakujejo tudi pri Xperii Arc in Xperii Play vse manjše zaloge. Zatorej, če si res želite Android 2.3 in igračarski mobilnik, bo potrebno čimpreje stopiti v akcijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki