marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Xiaomi napada največje

Deli z ostalimi

05.11.2014
Objavil: Dare Gliha

IDC je razkril podatke o prodaji mobilnikov za tretje četrtletje 2014. Številke od predvidevanj veliko ne izstopajo z eno veliko izjemo – Xiaomi. Lansko tretje četrtletje je bil kitajski Xiaomi nekje pri repu lestvice, letos pa jim je uspel skok na kar tretje mesto. In to ob dejstvu, da sploh niso »zapustili« azijskega kontinenta.

Xiaomi je zabeležil kar 211,3 odstotno rast glede na Q3 2013, v teh odstotkih pa se skriva razposlanih 17,3 milijona pametnih telefonov (5,6 milijona v tem obdobju lani).

Samsung ostaja na prvem mestu s skoraj dvojnim vodstvom pred ameriškim Applom, vseeno pa se opaža manjši padec glede na prejšnja leta. Samsung je tako razposlal 78,1 milijona mobilnikov, Apple pa »le« 39,3 milijona. Vseeno pa je ta številka za Samsung malo razočaranje, saj je to kar 6,9 milijona mobilnikov manj kot v Q3 2013, medtem ko je Apple razposlal kar 5,5 milijona mobilnikov več kot v Q3 2013.

Za primerjavo: Lenovo je razposlal 4,6 milijona mobilnikov več kot leto poprej, LG pa 4,8 milijona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki