marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

WTA Tour in Sony Ericsson sta objavila podaljšanje svojega partnerstva


09.03.2010
Objavil: Dare Gliha

WTA Tour in Sony Ericsson sta objavila dvoletno podaljšanje svojega obstoječega partnerstva, kar pomeni, da bo Sony Ericsson, eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev telefonov, postal vodilni globalni sponzor za Tour do konca 2012.

Partnerstvo med Sony Ericsson in WTA Tour je ženski tenis pripeljalo do novega občinstva preko še ne videnega zlitja športa s tehnologijo, modo in glasbo, s čimer je Tour dobila temelje za globalno rast ženskega tenisa, ki je edinstvena v zgodovini.

»Zadnjih pet let je bil Sony Ericsson neverjeten partner in današnje podaljšanje predstavlja simbol moči in stabilnosti tega partnerstva ter priča o investicijski vrednosti naših igralk in turnirjev,« je dejala Stacey Allaster, predsednica in generalna direktorica Sony Ericsson WTA Tour. »Zelo zadovoljni smo, da Sony Ericsson ostaja naš partner in se veselimo našega nadaljnjega zadovoljevanja potreb gledalcev ter dviga ženskega tenisa in Sony Ericssona do novih vrhuncev s pomočjo naše skupne vizije prihodnosti tega športa.«

Aldo Liguori, podpredsednik podjetja in vodja oddelka za globalne komunikacije in odnose z javnostjo pri Sony Ericsson, je dodal: »Naše razmerje z WTA Tour v zadnjih pet letih je bilo izjemno uspešno in nam je omogočilo bistveno povečati prepoznavnost in mednarodno izpostavljenost blagovne znamke. Presrečni smo, da smo ga podaljšali še za dve leti v trenutku, ko dosegamo novo stopnjo rasti podjetja.«

Peta igralka sveta Venus Williams, ki je sodelovala pri pogajanjih za podaljšanje razmerja med Tourom in Sony Ericsson, je dejala: »Na Touru sedaj igram že petnajst let in neverjetno je, kako zelo je ženski tenis napredoval v zadnjih petih letih od začetka sodelovanja med Sony Ericsson in Tourom. Sony Ericsson prinaša bistveno vrednost ženskemu tenisu in nam ponuja velikanske priložnosti za trženje tega športa in povezovanje z ljubitelji po celotnem svetu.«

»Dolgoročno partnerstvo Sony Ericssona z ženskim tenisom je WTA Tour dvignilo na novo raven,« je dejala teniška legenda in ustanoviteljica WTA Tour Billie Jean King. »Zavezanost podjetja ljubiteljem, igralcem, turnirjem in našim vrednotam je bila v središču našega uspeha.«

V skladu s sporazumom za podaljšanje partnerstva, bo Sony Ericsson postal vodilni globalni sponzor Toura in bo ohranil osrednje mesto med logotipi na 53 turnirjih v 33 državah, ki jih organizira Tour, obenem pa mu bodo pripadale bistvene televizijske in digitalne medijske pravice. Zaradi spremembe svojega statusa iz naslovnega sponzorja v vodilnega globalnega sponzorja se bo uradno ime Toura tekom tega leta spremenilo v WTA Tour. Dodatno Sony Ericsson od leta 2010 ne bo več del naziva finala Toura, ki bo letos potekal v Dohi, med letoma 2011 in 2013 pa v Istanbulu.

Od začetka partnerstva s Tourom leta 2005 je Sony Ericsson ženski tenis ponesel izven igrišča in je nenehno sprožal iskrice in zbujal zanimanje za ta šport. Za doseganje novih ljubiteljev in širjenje priljubljenosti športa na globalni ravni je podjetje podpiralo inovacije kot so »Nočni tenis«, ki združuje glasbo, ples in ženski tenis; privlačne in odmevne dogodke, ki so prišli na naslovnice širom sveta; in privlačne vsebine na straneh družbenih medijev. V prihodnosti se bosta Tour in Sony Ericsson osredotočala na uporabo tehnološkega znanja podjetja in njegovih vrhunskih mobilnih telefonov za ustvarjanje še ne videnega angažmaja in dostopa do ljubiteljev ženskega tenisa.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki