marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Windows Phone s 30 odstotnim prodajnim deležm

Deli z ostalimi

11.11.2011
Objavil: Aleš Poljak

Med predstavitvijo posodobitve Windows Phone operacijskega sistema različice 7.5 v Singapurju, je HTC-jev glavni operativec Melvin Chua izrazil svoje navdušenje nad omenjenim operacijskim sistemom.

Povedal je: "Verjamemo, da bo Windows Phone 7 slej ko prerasel ostale platforme in bo kmalu tudi ogrozil svetovno prevlado Androida. Te trditve so potrdili tudi znani analitiki v podjetju Gartner and Pyramid Reserch centra. Njihovi najnovejši podatki so pokazali, da bo Windows Phone 7 kmalu prehitel iOS, kateri velja za drugi najbolj popularen operacijski sistem na mobilnikih. Windows Phone naj bi imel do leta 2015 že 19,5 odstotni tržni delež v prodaji pametnih mobilnikov, Android pa 49 %."

Chua je poudaril, da je prodaja HTC-jevih mobilnikov z Windows Phone 7 operacijskim sistemom že sedaj 30 odstotna in da trenutni podatki kažejo, da se bo ta odstotek še povišal. Tu velik faktor igra nedavna posodobitev (7.5 Mango), katera je bila deležna številnih pohval uglednih novinarjev po svetu, saj so jih impresionirale številne spremembe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki