marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

World series of Poker prihaja na mobilne telefone

Deli z ostalimi

20.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Glu Mobile pripravlja dva naslova na temo teh prestižnih poker turnirjev, saj so raziskave pokazale, da je petina vseh najbolje prodajanih naslovov iger za mobilne telefone v ZDA povezanih s pokrom.

V Evropi poker na mobilnih telefonih se zdaleč ni tako priljubljen, kot v ZDA, vendar si tudi v Evropi le-ta počasi utira pot navzgor. Seveda obstajajo tudi svetle izjeme iger za mobilne telefone v Evropi, kot je Gameloftov Midnight Poker in Mformin World Poker Tour.

Poleg Gamelofta in Mforme pa se razvijalcem pridružuje še Glu Mobile z verjetno najboljšo poker licenco na svetu. World Series of Poker je prestižna serija turnirjev, ki traja že priblizno 70 let. Glu Mobile pa iz te licence ne bo naredil le ene, ampak kar dva naslova na to temo.

Prvi naslov bo World Series of Poker Texas Hold'em. Igra bo vključevala tako eno- kot tudi večigralništvo. Vključevala bo tudi resnične profesionalne igralce pokra, ki so zapravili že preko 10 milijonov dolarjev v resničnem svetu.

Medtem pa World Series of Poker Advisor ne bo imela značilnosti igre, ampak bolj aplikacije. Glu do zdaj še ni izdal nobenih podrobnosti glede tega proizvoda, razen da bo bolj kot dodatek, ki nam bo pomagal izboljšati naše sposobnosti igranja pokra.

Oba izdelka bosta na voljo to jesen, ponujala pa nam bosta veliko časa in priložnosti, da se izurimo na svojih napakah in pripravljenosti na poker sam.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki