marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

World series of Poker prihaja na mobilne telefone

Deli z ostalimi

20.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Glu Mobile pripravlja dva naslova na temo teh prestižnih poker turnirjev, saj so raziskave pokazale, da je petina vseh najbolje prodajanih naslovov iger za mobilne telefone v ZDA povezanih s pokrom.

V Evropi poker na mobilnih telefonih se zdaleč ni tako priljubljen, kot v ZDA, vendar si tudi v Evropi le-ta počasi utira pot navzgor. Seveda obstajajo tudi svetle izjeme iger za mobilne telefone v Evropi, kot je Gameloftov Midnight Poker in Mformin World Poker Tour.

Poleg Gamelofta in Mforme pa se razvijalcem pridružuje še Glu Mobile z verjetno najboljšo poker licenco na svetu. World Series of Poker je prestižna serija turnirjev, ki traja že priblizno 70 let. Glu Mobile pa iz te licence ne bo naredil le ene, ampak kar dva naslova na to temo.

Prvi naslov bo World Series of Poker Texas Hold'em. Igra bo vključevala tako eno- kot tudi večigralništvo. Vključevala bo tudi resnične profesionalne igralce pokra, ki so zapravili že preko 10 milijonov dolarjev v resničnem svetu.

Medtem pa World Series of Poker Advisor ne bo imela značilnosti igre, ampak bolj aplikacije. Glu do zdaj še ni izdal nobenih podrobnosti glede tega proizvoda, razen da bo bolj kot dodatek, ki nam bo pomagal izboljšati naše sposobnosti igranja pokra.

Oba izdelka bosta na voljo to jesen, ponujala pa nam bosta veliko časa in priložnosti, da se izurimo na svojih napakah in pripravljenosti na poker sam.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki