marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

World series of Poker prihaja na mobilne telefone

Deli z ostalimi

20.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Glu Mobile pripravlja dva naslova na temo teh prestižnih poker turnirjev, saj so raziskave pokazale, da je petina vseh najbolje prodajanih naslovov iger za mobilne telefone v ZDA povezanih s pokrom.

V Evropi poker na mobilnih telefonih se zdaleč ni tako priljubljen, kot v ZDA, vendar si tudi v Evropi le-ta počasi utira pot navzgor. Seveda obstajajo tudi svetle izjeme iger za mobilne telefone v Evropi, kot je Gameloftov Midnight Poker in Mformin World Poker Tour.

Poleg Gamelofta in Mforme pa se razvijalcem pridružuje še Glu Mobile z verjetno najboljšo poker licenco na svetu. World Series of Poker je prestižna serija turnirjev, ki traja že priblizno 70 let. Glu Mobile pa iz te licence ne bo naredil le ene, ampak kar dva naslova na to temo.

Prvi naslov bo World Series of Poker Texas Hold'em. Igra bo vključevala tako eno- kot tudi večigralništvo. Vključevala bo tudi resnične profesionalne igralce pokra, ki so zapravili že preko 10 milijonov dolarjev v resničnem svetu.

Medtem pa World Series of Poker Advisor ne bo imela značilnosti igre, ampak bolj aplikacije. Glu do zdaj še ni izdal nobenih podrobnosti glede tega proizvoda, razen da bo bolj kot dodatek, ki nam bo pomagal izboljšati naše sposobnosti igranja pokra.

Oba izdelka bosta na voljo to jesen, ponujala pa nam bosta veliko časa in priložnosti, da se izurimo na svojih napakah in pripravljenosti na poker sam.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki