marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Windows Phone 7 z novostmi že marca

Deli z ostalimi

23.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Steve Ballmer je na Microsoftovi tiskovni konferenci na svetovnem mobilnem kongresu 2011 oznanil številne novosti za Windows Phone 7, ki jih bodo uporabniki lahko dobili še letos.

Prva nadgradnja se bo zgodila že marca. Vsebovala bo funkcije kopiranja in lepljenja (copy&paste) - zelo pogrešano pri WP7 uporabnikih.

To pa še ni vse! Popravki bodo kasneje vsebovali tudi številne funkcije v obliki Twitter integracije neposredno na People Hub, podpore Office dokumentom v oblačku, bistveno izboljšanega spletnega brskalnika (osnova: Internet Explorer 9) in novega vala aplikacij s podporo večopravilnosti.

"Dirkamo - ni ravno dirka na vse ali nič, a kljub temu pridobivamo na zagonu in tukaj bomo dolgo časa," je dejal Achim Berg, eden izmed vodilnih ljudi pri Microsoft Mobile oddelku. "Zavedamo se močne konkurence, zato imamo popolnoma nov izdelek. Naše oblikovanje je drugačno, naša platforma je druga, naša uporabniška izkušnja je drugačna, naša dolgoročna strategija za vsesplošno adopcijo je drugačna," je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki