marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Prihaja Windows Mobile 6.1


21.04.2008
Objavil: Igor Prešeren

TechRadar je prejel povabilo na "pomembno najavo glede Windows Mobile", ki je bila prvega aprila. Ali to pomeni skorajšnji prihod Windows Mobile 6.1?

Kot ste verjetno že ugotovili, to morda res ni najprimernejši dan za najavo novega izdelka, vendar pa je Microsoft stvar vzel zelo resno. "Že res, da je prvi april, vendar pa vse izboljšave, ki jih je napravil Microsoft na tem sistemu, niso šala."

Windows Mobile 7 je težko pričakovana naslednja generacija operacijskega sistema, ki bo pomenila pravo revolucijo in utrdila položaj Microsofta na tem področju, zato se pričakuje le manjše popravke za verzijo 6.1. Nekaj posnetkov novega OS-a je nekako ušlo izpod nadzora in so se že pojavili na straneh, kot je endgadget.

Glavno sporočilo Microsofta na letošnjem svetovnem kongresu mobilne telefonije je bilo, da poskušajo OS približati prav vsakemu, od preprostega kmeta, pa vse do direktorja družbe.

Operacijski sistem Windows Mobile 6 je prvič prišel v prodajo februarja lansko leto in je bil vsesplošno kritiziran zaradi počasnosti in nepreglednosti. Iz prvih posnetkov nove verzije 6.1 je videti, da so odpravili vse to in stvar vrnili povsem na začetek.

Obstajajo domneve o tem, da naj bi nova verzija imela uporabniški vmesnik v obliki vrtiljaka, vendar pa je vendarle bolj verjetno, da bojo pri Microsoftu vse večje in pomembne spremembe prepustili verziji 7, ki naj bi bila prava revolucija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki