marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Vse bolj povezan ekosistem naprav Samsung spodbuja razvoj aplikacij za pametno uro Gear S2


25.03.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je vodilni ponudnik na področju nosljive tehnologije, k čemur prispeva tudi nenehno razvijanje novosti in aplikacij za pametno uro Gear S2. Ta po zaslugi inovativnega oblikovanja z vrtljivim obročem, aplikacij, razvitih v sodelovanju z različnimi partnerji, in številčnic s podpisom znanih oblikovalcev, zagotavlja izredno priročno in prilagodljivo uporabniško izkušnjo.

Že samo število aplikacij za Gear S2 se je od predstavitve ure septembra lani povečalo za skoraj 4-krat. Tako je danes na voljo še več aplikacij, ki uporabniku zagotavljajo uporabniško izkušnjo po meri življenjskega in modnega stila, saj jim ura ponuja resnično povezano izkušnjo z dostopom do najbolj priljubljenih potovalnih, športnih in življenjskostilnih aplikacij.

“V Samsungu poslušamo naše uporabnike in razvijamo produkte, ki so pravi odgovor na njihove zahteve in potrebe. S predstavitvijo funkcionalnega vrtljivega obroča ure in raznolikih aplikacij uporabnikom omogočamo, da prilagodijo naprave svojemu življenjskemu stilu in navadam in jih uporabljajo tako, kot jim najbolj ustreza v danem trenutku,” je dejala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja v diviziji mobilne komunikacije v podjetju Samsung Electronics.

Med najbolj priljubljene aplikacije za ure Gear S2 spadajo:
• Edinstvene in modne številčnice: številčnice ure Gear S2 nosijo podpise oblikovalcev in umetnikov, kot so Jean-Michael, Jeremyville in Burton Morris; v letu 2016 prihaja še več dizajnov in s tem še več možnosti za prilagoditev ure lastnemu modnemu stilu;
• Priročna tudi na poti: s pomočjo aplikacije Uber lahko uporabniki kar prek ure Gear S2 rezervirajo in pričakujejo zanesljiv prevoz do želene točke. Prek ure lahko preverijo tudi informacije o letu, prijavi in dostopajo do karte za hitro prijavo, če potujejo z letalsko družbo Iberia ali KLM.
• Šport: na voljo je več športu oz. rekreaciji namenjenih aplikacij, ki pripomorejo k ohranjanju zdravega življenjskega stila. Ura ima tudi senzorje in glasovni vodič ter aplikacijo S-Health, kar uporabnika še dodatno motivira k doseganju zastavljenih ciljev. Ljubitelji golfa bodo navdušeni tudi nad brezplačno aplikacijo Golf Navi, ki meri razdalje do luknje, vodi rezultat na igrišču in uporabnika celo usmeri do najbližjega golf igrišča.
• Sprosti se – z igro: za zabavno sprostitev v kateremkoli trenutku dneva poskrbi še Bubble Bash, priljubljena igra, pri kateri uporabnik s pomočjo vrtljivega obroča ure poka balončke.

Samsung Gear S2 in aplikacije, razvite za pametno uro, odražajo Samsungovo predanost uporabniku in sodelovanju z razvijalci in partnerskimi podjetji z namenom širitve ekosistema nosljive tehnologije in ponujanja vse več osebnih in pametnih izkušenj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki