marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Vrata je odprl CeBIT 2012

Deli z ostalimi

06.03.2012
Objavil: Andrej Bergant

CeBIT 2012, ki je svoja vrata odprl danes 6. marca 2012 in bo trajal do sobote 10. marca, se tako kot vsako leto odvija v Hannovru, v Nemčiji. Za področje IT storitev je CeBIT največji dogodek leta, kjer se zberejo vsi ponudniki, ki na tem področju nekaj štejejo.

Zaradi velikega števila razstavljalcev, konferenc in predstavitev je to dobra priložnost za pridobitev novih znanj in novih poznanstev. Ekipa mobile.si je na kraju dogajanja in bo v naslednjih dneh za vas poiskala vse novosti in različne zanimivosti na področju mobilne telefonije.
Kot osrednji in največji sejem za področje ITja, je jasno veliko govora o trenutno najbolj vročih izrazih v ITju, kot so Big Data, računalništvo v oblaku, mobilnost in družabna omrežja. Ti izrazi pa po neposredno ali posredno povezani z mobilnimi telefoni, zato najdemo tukaj tudi kar nekaj proizvajalecev mobilnih telefonov, še več pa je proizvajalcev in prodajalcev dodatkov za mobilne telefone, od torbic in zaščitnih ohišji, do zunanjih zvočnikov in ostalih "igračk". In prav dodatni opremi za mobilne telefone, je namenjen del sejma, ki je dobil ime "CeBIT i-land", kjer so razstavljeni najnovejši dodatki za vse večje platforme - Apple iOS, Android, Windows Phone in Blackberry.

Na sejmu se letos predstavlja preko 4200 podjetji iz več kot 70 držav. Iz Slovenije se bo predstavilo 9 podjetji, izmed katerih se jih 6 odločilo za razstavni prostor v okviru Slovensko-nemške kospodarske zbornice.

Glavna država partnerica je letos Brazilija. Država z veliko rastjo na področju informacijskih tehnologij ter z zelo velikim potencialom za rast. Iz Brazilije prihaja vedno več inovacij na področju ITja in se v ekonomskem vidiku nasploh šteje kot ena najhitreje rastočih držav na svetu. Nemčijo je zaradi partnerstva na CeBITu obiskala tudi predsednica Brazilije, Dilma Rousseff, ki je v ponedeljek zvečer skupaj z nemško Kanclerko Angelo Merkel otvorila sejem.

Fotografije iz sejma si lahko ogledate v našem albumu.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki