marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Vodafone z lastnimi mobilniki tretje generacije

Deli z ostalimi

22.02.2006
Objavil: Marko Likar

Vodafone je najavil, da bodo v tem letu na trg poslali lastne mobilnike. S proizvajalcem telefonov Huawei so namreč podpisali petletno pogodbo za izdelavo UMTS telefonov, ki bodo popolnoma prirejeni za potrebe Vodafona, na evropskem trgu bodo začeli s prodajo septembra.

Vodafone je edini mobilni operater v Veliki Britaniji, ki še nima lastnih aparatov. O2, Orange in T-Mobile trenutno ponujajo lastne mobilnike, ki jih je izdelal HTC in uporabljajo operacijski sistem Windows Mobile. Velik problem je prehod iz druge na tretjo generacijo mobilne telefonije, kar predstavlja strošek v višini 50 evrov na uporabnika, če želi le-ta menjati aparat. S pomočjo lastnih telefonov želi Vodafone to problematiko odstranit in ponudit UMTS telefone po ugodnejši ceni.

Vodafone je prav tako najavil sklenjeno pogodbo s podjetjem Google, kar pomeni, da bodo v Vodafonov portal live! integrirali omenjen brskalnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki