marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Vodafone in 3G-omrežje v času božiča?


21.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Pri mobilnem operaterju Vodafone so razkrili podrobnosti o njihovih novih mobilnikih, ki naj bi jih bilo kar okoli 15. Stimulirali naj bi rojstvo 3G omrežja in storitev v času okoli božiča.

Britanska družba bo sprva predstavila šest cenejših izdelkov in s tem opogumila naročnike k uporabi 3G omrežja. Novi, manjši in lažji mobilniki naj bi ponujali storitve, kot so dostop do interneta in pretakanje video vsebin.

Ostalih enajst mobilnikov bo dosegljiviih v Angliji, kjer je družba Vodafone konca junija dosegla okoli 282.000 uporabnikov 3G-omrežja. Tretja generacija storitev je bila v Angliji predstavljena že lani novembra v upanju na deset milijonov uporabnikov po celem svetu do konca marca letos.

"Ogromno razmerje iz naše kolekcije je načrtovano na srednji razred cenovnega razreda, kar pomeni, da naj bi se množični trg odločil za Vodafone live! v 3G omrežju. Prepričani smo, da bo letos 3G-božič," zagotavlja direktor marketinga pri družbi Vodafone.

Nova Vodafone kolekcija vključuje eksluzivne mobilnike znamk Toshiba in Sharp.

Pri konkurenčnem operaterju O2 so povedali, da se imajo namen osredotočiti na nove mobilnike v času božiča, kot tudi 3G-omrežje, medtem ko uveljavljeni operater 3 omenja, da so v dobrem položaju izkoristiti 3G-omrežje.

Predstavnica operaterja 3 pravi: "Imamo tri leta izkušenj in vemo, kaj stranke hočejo pri 3G omrežju in smo zadovoljni, da bodo to zelo resno vzeli tudi pri konkurentu Vodafone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki