marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Vodafone in 3G-omrežje v času božiča?

Deli z ostalimi

21.09.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Pri mobilnem operaterju Vodafone so razkrili podrobnosti o njihovih novih mobilnikih, ki naj bi jih bilo kar okoli 15. Stimulirali naj bi rojstvo 3G omrežja in storitev v času okoli božiča.

Britanska družba bo sprva predstavila šest cenejših izdelkov in s tem opogumila naročnike k uporabi 3G omrežja. Novi, manjši in lažji mobilniki naj bi ponujali storitve, kot so dostop do interneta in pretakanje video vsebin.

Ostalih enajst mobilnikov bo dosegljiviih v Angliji, kjer je družba Vodafone konca junija dosegla okoli 282.000 uporabnikov 3G-omrežja. Tretja generacija storitev je bila v Angliji predstavljena že lani novembra v upanju na deset milijonov uporabnikov po celem svetu do konca marca letos.

"Ogromno razmerje iz naše kolekcije je načrtovano na srednji razred cenovnega razreda, kar pomeni, da naj bi se množični trg odločil za Vodafone live! v 3G omrežju. Prepričani smo, da bo letos 3G-božič," zagotavlja direktor marketinga pri družbi Vodafone.

Nova Vodafone kolekcija vključuje eksluzivne mobilnike znamk Toshiba in Sharp.

Pri konkurenčnem operaterju O2 so povedali, da se imajo namen osredotočiti na nove mobilnike v času božiča, kot tudi 3G-omrežje, medtem ko uveljavljeni operater 3 omenja, da so v dobrem položaju izkoristiti 3G-omrežje.

Predstavnica operaterja 3 pravi: "Imamo tri leta izkušenj in vemo, kaj stranke hočejo pri 3G omrežju in smo zadovoljni, da bodo to zelo resno vzeli tudi pri konkurentu Vodafone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki