marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

vlingo - glasovni vmesnik za mobilnike

Deli z ostalimi

08.09.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri korporaciji Vlingo so prejšnji teden predstavili omejeno beto različico novega glasovnega vmesnika za mobilnike. Zadeva deluje na osnovi glasovne tehnologije, ki so jo razvili pri omenjenem podjetju.

V želji razbremenitve uporabnika z nenehnim tipkanjem po mobilniku, vlingo omogoča uporabnikom upravljanje mobilnega interneta kar z njihovimi glasovi. Spreminjanje načina izgovarjanja tokrat ni potrebno, besede se izgovori popolnoma po želji. Vlingo tako prikaže rezultate v obliki besede za besedo.

Vmesnik omogoča uporabnikom izgovorjavo ali pisanje v vsak vlingov okvirček na mobilniku. Tako imajo na voljo vse informacije, zabavo in komunikacijske aplikacije, ki so danes na voljo.

Vlingo ponuja:

- Izgovorjava brez omejitev. Do sedaj so tudi najbolj napredne glasovne aplikacije zahtevale od uporabnikov določeno število korakov do uspešne uporabe glasovnih funkcij.

- Možnost proste uporabe pisanja in glasu. V situacijah, kjer ljudje raje uporabljajo tekstovni način komunikacije, vlingo omogoča prosto premikanje med uporabo tipkovnice in glasu.

- Preprost API za integriranje v aplikacije. Vlingova tehnologija omogoča uporabo preproste knjižnice podatkov, katera brez težav teže na veliki večini 3G in multimedijskih mobilnikov.

Omejena beta različica je na voljo za vse uporabnike. Preprosto odsurfajte na njihovo domačo stran www.vlingomobile.com in si pretočite aplikacijo.

Povezava do video posnetka, kako vlingo deluje: link.brightcove.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki