marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Tradicionalna Velikonočna regata Nokia 2006

Deli z ostalimi

12.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

V času velikonočnih praznikov med 14. in 16. aprilom bo Piranski zaliv in obalo v Portorožu napolnilo okoli 400 mladih jadralcev iz Slovenije in sosednjih držav, ki se bodo zbrali na Velikonočni regati Nokia 2006.

Nokia, vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, letos prvič sodeluje kot generalni pokrovitelj sicer tradicionalne Velikonočne regate. Predstavniki podjetja Teleray, ki je pooblaščeni distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, so ob podpisu pogodbe povedali: »Veseli smo, da lahko sodelujemo pri tradicionalni Velikonočni regati, saj so v njej združeni mladostna zagnanost, zabava, druženje in šport. Želimo si, da bi z našim sodelovanjem še bolj povezali mlade, ki jih družijo skupni cilji, in njihovo srečanje v Portorožu naredili še bolj prijetno, ustvarjalno in zabavno. Na samem dogodku med 14. in 16. aprilom bomo mladim jadralcem ponudili dodatne možnosti zabave in ustvarjalnega izražanja, kar bomo nadaljevali tudi na letošnji mednarodni navtični razstavi Internautika, kjer Nokia že tradicionalno sodeluje.«

Nokia bo letos okoli 400 mladim udeležencem regate, kolikor jih pričakuje organizator, ponudila dodatne možnosti zabave in ustvarjalnega druženja. Za vse udeležence bo pripravila ustvarjalni izziv na temo »Veter v jadrih!«, saj je ravno veter tisti, ki povezuje vse mlade nadebudne športnike, ki se vsako leto zberejo v Portorožu. Udeleženci bodo lahko v ustvarjalnem izzivu sodelovali na različne načine – ali s fotografijami ali z risbami, ki jih bodo ustvarili v času, ki ga bodo preživeli v Portorožu. Najboljši izdelki bodo predstavljeni na spletni strani www.nokia.si in na 11. mednarodni navtični razstavi Internautica med 9. in 14. majem 2006. Vsi izdelki bodo razstavljeni tudi v času regate in si jih bodo lahko ogledali tudi vsi obiskovalci.
Za prav posebno zabavo pa bo poskrbela velikanska pobarvanka, ki jo bodo lahko ustvarjali vsi, saj bo dovolj velika, da bo lahko vsak dodal svoj barvni pečat. Velikanska pobarvanka odraža vrednote in cilje znamke Nokia, katere moto je povezovanje ljudi, saj bo pobarvanka nastajala v sodelovanju in s skupnimi močmi vseh sodelujočih.

Velikonočno regato Nokia 2006 za razred Optimist organizira portoroški Jadralni klub Pirat v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije. Več informacije je na voljo na spletnih straneh: www.nokia.si in www.klub-pirat.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki