marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Tradicionalna Velikonočna regata Nokia 2006

Deli z ostalimi

12.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

V času velikonočnih praznikov med 14. in 16. aprilom bo Piranski zaliv in obalo v Portorožu napolnilo okoli 400 mladih jadralcev iz Slovenije in sosednjih držav, ki se bodo zbrali na Velikonočni regati Nokia 2006.

Nokia, vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, letos prvič sodeluje kot generalni pokrovitelj sicer tradicionalne Velikonočne regate. Predstavniki podjetja Teleray, ki je pooblaščeni distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, so ob podpisu pogodbe povedali: »Veseli smo, da lahko sodelujemo pri tradicionalni Velikonočni regati, saj so v njej združeni mladostna zagnanost, zabava, druženje in šport. Želimo si, da bi z našim sodelovanjem še bolj povezali mlade, ki jih družijo skupni cilji, in njihovo srečanje v Portorožu naredili še bolj prijetno, ustvarjalno in zabavno. Na samem dogodku med 14. in 16. aprilom bomo mladim jadralcem ponudili dodatne možnosti zabave in ustvarjalnega izražanja, kar bomo nadaljevali tudi na letošnji mednarodni navtični razstavi Internautika, kjer Nokia že tradicionalno sodeluje.«

Nokia bo letos okoli 400 mladim udeležencem regate, kolikor jih pričakuje organizator, ponudila dodatne možnosti zabave in ustvarjalnega druženja. Za vse udeležence bo pripravila ustvarjalni izziv na temo »Veter v jadrih!«, saj je ravno veter tisti, ki povezuje vse mlade nadebudne športnike, ki se vsako leto zberejo v Portorožu. Udeleženci bodo lahko v ustvarjalnem izzivu sodelovali na različne načine – ali s fotografijami ali z risbami, ki jih bodo ustvarili v času, ki ga bodo preživeli v Portorožu. Najboljši izdelki bodo predstavljeni na spletni strani www.nokia.si in na 11. mednarodni navtični razstavi Internautica med 9. in 14. majem 2006. Vsi izdelki bodo razstavljeni tudi v času regate in si jih bodo lahko ogledali tudi vsi obiskovalci.
Za prav posebno zabavo pa bo poskrbela velikanska pobarvanka, ki jo bodo lahko ustvarjali vsi, saj bo dovolj velika, da bo lahko vsak dodal svoj barvni pečat. Velikanska pobarvanka odraža vrednote in cilje znamke Nokia, katere moto je povezovanje ljudi, saj bo pobarvanka nastajala v sodelovanju in s skupnimi močmi vseh sodelujočih.

Velikonočno regato Nokia 2006 za razred Optimist organizira portoroški Jadralni klub Pirat v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije. Več informacije je na voljo na spletnih straneh: www.nokia.si in www.klub-pirat.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki