marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

WWI se umika s slovenskega trga

Deli z ostalimi
Vega

20.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodalo en del svojega omrežja Simobilu in drugi del Mobitelu. Obenem se je pogodilo s Telekomom Slovenije glede različnih tožb in opustilo tožbo zoper Republiko Slovenijo.

Postopek prodaje omrežja se bo zaključil v 45 dneh. Vega bo prenehala s svojim poslovanjem v začetku junija 2006, 110 zaposlenih bo do takrat postopoma izgubilo delovno mesto.

Vega odločitev o prenehanju svojega poslovanja obžaluje. Podjetje ni videlo nobene perspektive na področju sprememb na slovenskem trgu elektronskih komunikacij, ki bi omogočale nadaljnje investicije v podjetje dobičkonosne. Tako je poslovanje prinašalo podjetju mesečne izgube. Nadalje, omenjene transakcije ni bilo mogoče skleniti s kupcem, ki bi lahko zagotovil nadaljnji obstoj in poslovanje podjetja. Dogovor s Simobilom, Mobitelom in s Telekomom Slovenija je bila tako edina izbira.

Vegine storitve bodo uporabnikom na voljo do 31. maja 2006, z zaključkom ob 00.00 uri, ko bo Vegino omrežje prekinjeno. Od danes pa do konca meseca maja Vegine uporabnike prosimo, da začno uporabljati storitve ostalih operaterjev na trgu.

Za vsa dodatna pojasnila vam je na voljo Vegin klicni center na številki 070 777 777 vsak delavnik od 09 do 17 ure.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki