marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

WWI se umika s slovenskega trga

Deli z ostalimi
Vega

20.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodalo en del svojega omrežja Simobilu in drugi del Mobitelu. Obenem se je pogodilo s Telekomom Slovenije glede različnih tožb in opustilo tožbo zoper Republiko Slovenijo.

Postopek prodaje omrežja se bo zaključil v 45 dneh. Vega bo prenehala s svojim poslovanjem v začetku junija 2006, 110 zaposlenih bo do takrat postopoma izgubilo delovno mesto.

Vega odločitev o prenehanju svojega poslovanja obžaluje. Podjetje ni videlo nobene perspektive na področju sprememb na slovenskem trgu elektronskih komunikacij, ki bi omogočale nadaljnje investicije v podjetje dobičkonosne. Tako je poslovanje prinašalo podjetju mesečne izgube. Nadalje, omenjene transakcije ni bilo mogoče skleniti s kupcem, ki bi lahko zagotovil nadaljnji obstoj in poslovanje podjetja. Dogovor s Simobilom, Mobitelom in s Telekomom Slovenija je bila tako edina izbira.

Vegine storitve bodo uporabnikom na voljo do 31. maja 2006, z zaključkom ob 00.00 uri, ko bo Vegino omrežje prekinjeno. Od danes pa do konca meseca maja Vegine uporabnike prosimo, da začno uporabljati storitve ostalih operaterjev na trgu.

Za vsa dodatna pojasnila vam je na voljo Vegin klicni center na številki 070 777 777 vsak delavnik od 09 do 17 ure.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki