marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Vega omogoča uporabnikom prenos številk

Deli z ostalimi

20.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Vegine storitve so na voljo le še do 31. maja, zato Vega svoje uporabnike poziva, da v tem času začno uporabljati storitve drugih operaterjev na trgu. Mobilno številko s predpono 070 je mogoče od danes naprej prenesti k drugemu mobilnemu operaterju.

Ob prehodu k novemu mobilnemu operaterju se prekinejo vse Vegine naročniške pogodbe in aneksi, omenjena prekinitev naročniških razmerij pa za uporabnike ne pomeni nobenega stroška. Prav tako ne bo potrebno uporabnikom poravnati sicer standardnih stroškov v višini 2.500 sit pri prenosu številke iz Veginega v izbrano mobilno omrežje. Svojo številko uporabniki le prenesejo k novemu operaterju in z njim sklenejo nov naročniški oziroma predplačniški dogovor.

Vegine storitve mednarodnega gostovanja ne bodo več v uporabi od 15. maja dalje. Vegini predplačniki lahko napolnijo svoj Vega račun le še do 1. maja 2006, znesek svojega računa pa morajo v celoti porabiti do 31. maja, po tem datumu bo dobroimetje na računu zapadlo.

Vegino omrežje bo izključeno 31. maja 2006, ob polnoči. Ob tej priložnosti Vega svojim uporabnikom sporoča, naj svojo številko prenesejo takoj, ko je to mogoče, in začno uporabljati storitve drugih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki