marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Večerni in vikend pogovori z novo ugodnostjo

Deli z ostalimi
Mobitel

30.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo od 1. februarja 2008 uporabnikom storitve Večerni in vikend pogovori ponudila dodatno ugodnost. Storitev Mobitelovim naročnikom ob mesečnem doplačilu 5,99 EUR omogoča klice brez dodatnih stroškov v Mobitelovih omrežjih med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike ves dan. Po novem bo ugodnost veljala tudi za klice v slovenska stacionarna omrežja.

Mobitel bo s 1. februarjem uvedel novo ugodnost v okviru storitve Večerni in vikend pogovori. Storitev Mobitelovim naročnikom ob mesečnem doplačilu 5,99 EUR omogoča klice brez dodatnih stroškov na številke uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS-omrežja. S 1. februarjem bo storitev vključevala tudi klice v slovenska stacionarna omrežja. Uporabniki storitve Večerni in vikend pogovori bodo lahko tako vsak mesec opravili kar do 1000 minut brezplačnih klicev v slovenska stacionarna omrežja. Ugodnost velja vsak delovni dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike ves dan.
Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki