marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Več pogovorov, bolj Povezani


31.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki naročniških paketov Povezani 11, 33, 44 in 55 bodo lahko s prenovljeno ponudbo izkoristili številne nove ugodnosti in se še bolj povezali s svojimi bližnjimi. Mobitel je namreč zanje pripravil več novosti, s katerimi bo že sicer privlačna ponudba omenjenih paketov še bolj ugodna.

Družba Mobitel bo s 1. aprilom 2009 uvedla vrsto novosti za naročnike paketov Povezani 11, 33, 44 in 55. Z njimi bodo le-ti še bolj privlačni in cenovno ugodni, saj bodo zakupljene količine omogočale še več klicev v Mobitelovem omrežju in na stacionarne številke. Poleg tega pa bodo cenejši tudi klici, ki jih bodo naročniki opravili, če bodo zakupljene količine porabili.

Tako bodo naročniki paketa Povezani 11 po novem imeli na voljo še 11 minut klicev v druga mobilna omrežja ter 111 minut za klice v stacionarna omrežja.

Naročniki Povezani 33 in 44 bodo lahko za klice znotraj Mobitelovega omrežja izkoristili kar 1.000 minut, za klice na stacionarne številke pa 333 oz. 444 minut.

Novih ugodnosti pa bodo še najbolj veseli naročniki paketa Povezani 55, ki bo po novem omogočal neomejene klice na številke Mobitelovega omrežja, 1.000 minut klicev na številke stacionarnih operaterjev ter uporabo priročne storitve mobilne e-pošte BlackBerry brez mesečne naročnine.

Omenjene novosti stopijo v veljavo s 1. aprilom 2009 in veljajo za promet v Sloveniji. Klici na številke v Mobitelovem omrežju poleg številk uporabnikov Mobitela vključujejo tudi številke uporabnikov Debitela in IZI mobila.

Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja vse potrebno za uspešno vsakodnevno zasebno in poslovno komunikacijo. Tako lahko uporabljajo govorne in video klice, pošiljajo sporočila SMS in MMS, uporabljajo e-pošto, urejajo različne dokumente, brskajo po svetovnem spletu, sodelujejo v klepetalnicah in forumih, sklepajo prijateljstva prek Facebooka ter uporabljajo še vrsto drugih zabavnih in informativnih vsebin. Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki