marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

V novo leto z najcenejšim paketom na trgu

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je 7. novembra obeležil svoj prvi rojstni dan, vnovič predstavlja »najtežji« paket bigbob, ki bo za le 9,90 evra na mesec na voljo od 19. novembra do 31. decembra 2012. bob je in ostaja najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.

Ponovno je tu težko pričakovan paket bigbob, na voljo pa bo vse do 31. decembra 2012. Naročniški paket za le 9,90 evra mesečno vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja, brez vezave ter brez skritih pasti, uporabnik pa lahko enostavno obdrži tudi obstoječo mobilno številko. Po porabi te količine se minute in SMS-i obračunajo po enotni ceni le 4 cente.

bigbob je na voljo tudi v paketu z ugodnimi telefoni, ki bodo zadostili potrebam različnih uporabnikov – tistih, ki želijo le osnovne funkcionalnosti, kot tudi tistih zahtevnejših. Uporabnikom, ki želijo brezskrbno brskati po spletu, je na voljo tudi podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za le 5 evrov na mesec prenašajo kar 1 GB podatkov.

Tudi obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajo svoj obstoječi paket v paket bigbob. Zamenjavo uredijo povsem preprosto s klicem na številko 090 068 068.

»Izhodišče za zasnovo paketa bigbob je bilo dejstvo, da so dandanes mobilne storitve za večino nepogrešljive, ob tem pa veliko uporabnikov vse bolj pazi na stroške. Prednost boba je prav najcenejša, preprosta in transparentna ponudba. Zaradi izrednega zanimanja na trgu smo se odločili še tretjič letos ponoviti akcijo bigbob in tako tudi v božično-novoletnem času uporabnikom omogočiti izbiro najcenejšega paketa na trgu. Vesel sem, da je slovenski trg bob sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem, da bo bob tudi v prihodnje ostal najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.«, je ob vnovični predstavitvi paketa bigbob povedal vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki