marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

V novo leto z najcenejšim paketom na trgu

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je 7. novembra obeležil svoj prvi rojstni dan, vnovič predstavlja »najtežji« paket bigbob, ki bo za le 9,90 evra na mesec na voljo od 19. novembra do 31. decembra 2012. bob je in ostaja najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.

Ponovno je tu težko pričakovan paket bigbob, na voljo pa bo vse do 31. decembra 2012. Naročniški paket za le 9,90 evra mesečno vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja, brez vezave ter brez skritih pasti, uporabnik pa lahko enostavno obdrži tudi obstoječo mobilno številko. Po porabi te količine se minute in SMS-i obračunajo po enotni ceni le 4 cente.

bigbob je na voljo tudi v paketu z ugodnimi telefoni, ki bodo zadostili potrebam različnih uporabnikov – tistih, ki želijo le osnovne funkcionalnosti, kot tudi tistih zahtevnejših. Uporabnikom, ki želijo brezskrbno brskati po spletu, je na voljo tudi podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za le 5 evrov na mesec prenašajo kar 1 GB podatkov.

Tudi obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajo svoj obstoječi paket v paket bigbob. Zamenjavo uredijo povsem preprosto s klicem na številko 090 068 068.

»Izhodišče za zasnovo paketa bigbob je bilo dejstvo, da so dandanes mobilne storitve za večino nepogrešljive, ob tem pa veliko uporabnikov vse bolj pazi na stroške. Prednost boba je prav najcenejša, preprosta in transparentna ponudba. Zaradi izrednega zanimanja na trgu smo se odločili še tretjič letos ponoviti akcijo bigbob in tako tudi v božično-novoletnem času uporabnikom omogočiti izbiro najcenejšega paketa na trgu. Vesel sem, da je slovenski trg bob sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem, da bo bob tudi v prihodnje ostal najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.«, je ob vnovični predstavitvi paketa bigbob povedal vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki