marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

V novo leto z najcenejšim paketom na trgu

Deli z ostalimi

19.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob, ki je 7. novembra obeležil svoj prvi rojstni dan, vnovič predstavlja »najtežji« paket bigbob, ki bo za le 9,90 evra na mesec na voljo od 19. novembra do 31. decembra 2012. bob je in ostaja najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.

Ponovno je tu težko pričakovan paket bigbob, na voljo pa bo vse do 31. decembra 2012. Naročniški paket za le 9,90 evra mesečno vključuje 1000 minut pogovorov in 1000 sporočil SMS v vsa slovenska omrežja, brez vezave ter brez skritih pasti, uporabnik pa lahko enostavno obdrži tudi obstoječo mobilno številko. Po porabi te količine se minute in SMS-i obračunajo po enotni ceni le 4 cente.

bigbob je na voljo tudi v paketu z ugodnimi telefoni, ki bodo zadostili potrebam različnih uporabnikov – tistih, ki želijo le osnovne funkcionalnosti, kot tudi tistih zahtevnejših. Uporabnikom, ki želijo brezskrbno brskati po spletu, je na voljo tudi podatkovna opcija 1 GB, s katero lahko za le 5 evrov na mesec prenašajo kar 1 GB podatkov.

Tudi obstoječi bob naročniki lahko brez stroškov migracije zamenjajo svoj obstoječi paket v paket bigbob. Zamenjavo uredijo povsem preprosto s klicem na številko 090 068 068.

»Izhodišče za zasnovo paketa bigbob je bilo dejstvo, da so dandanes mobilne storitve za večino nepogrešljive, ob tem pa veliko uporabnikov vse bolj pazi na stroške. Prednost boba je prav najcenejša, preprosta in transparentna ponudba. Zaradi izrednega zanimanja na trgu smo se odločili še tretjič letos ponoviti akcijo bigbob in tako tudi v božično-novoletnem času uporabnikom omogočiti izbiro najcenejšega paketa na trgu. Vesel sem, da je slovenski trg bob sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem, da bo bob tudi v prihodnje ostal najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji.«, je ob vnovični predstavitvi paketa bigbob povedal vodja blagovne znamke bob v Sloveniji Žiga Doberlet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki