marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

V Evropi je Galaxy Note7 zamenjalo že skoraj 70 % uporabnikov

Deli z ostalimi

03.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je potrdilo, da je od začetka procesa menjave Galaxy Note7 le-tega zamenjalo že 57 % uporabnikov obstoječih Galaxy Note7 v Evropi. V okviru procesa menjave Galaxy Note7 je večina, kar 90 % uporabnikov v Evropi, ponovno izbrala Galaxy Note7, le 3 % uporabnikov pa so se odločili za drug model pametnega telefona Samsung.

Medtem ko poteka proces menjave obstoječih Galaxy Note7 za popolnoma nov Galaxy Note7, podjetje Samsung Electronics vnovič spodbuja uporabnike obstoječih Galaxy Note7, da le-te izklopijo in izkoristijo možnost brezplačne menjave.

Podjetje Samsung Electronics na podlagi trenutnega poteka procesa menjave Galaxy Note7 ocenjuje, da se bo ta proces popolnoma zaključil že v zgodnjih dneh meseca oktobra. Na podlagi tega je Samsung najavil tudi nov datum začetka redne prodaje Galaxy Note7 v Evropi, ki je predviden 28. oktobra. Dejanski datum začetka redne prodaje je odvisen od popolnega zaključka procesa menjave Galaxy Note7.

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je dejal: “Naše sporočilo, da je varnost na prvem mestu, je uspešno doseglo uporabnike Galaxy Note7, ki so s tem, da so hitro in varno zamenjali obstoječi Galaxy Note7 za popolnoma novega, naredili pravo potezo. Zelo močno smo se trudili, da smo lahko v Evropo hitro dostavili nove Galaxy Note7 in uporabnikom zagotovili varnost in hkrati karseda zmanjšali pojav nevšečnosti.”

“Našim uporabnikom se zahvaljujemo za njihovo potrpljenje in zvestobo znamki Samsung in Galaxy Note7. Vse uporabnike, ki tega še niso storili, pa ponovno pozivamo, naj takoj ukrepajo in izkoristijo proces menjave Galaxy Note7 in tako še danes prejmejo popolnoma nov Galaxy Note7,” je še dodal Oravec.

Evropska anketa je pokazala, da zaupanje uporabnikov v Samsung ostaja trdno. Raziskava , ki je zajela 5.007 uporabnikov v Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Španiji in Italiji, je pokazala, da pri večini vprašanih (61 %) proces menjave Galaxy Note7 ni omajal njihovega mnenja o blagovni znamki Samsung, 15 odstotkov vprašanih pa je potrdilo, da ima sedaj še bolj pozitivno mnenje o podjetju Samsung.

Podjetje Samsung Electronics si je v tesnem sodelovanju z dobavitelji prizadevalo, da na novih Galaxy Note7 zagotovi najvišjo možno kakovost izdelave in teste kakovosti. Prav tesno sodelovanje s partnerji je imelo zelo pozitiven učinek na potek procesa menjave Galaxy Note7, so potrdili v Samsung Europe, velik vpliv na proces menjave Galaxy Note7 pa so imeli tudi neposredni stiki z uporabniki na dnevni ravni in posodobitev programske opreme obstoječih Galaxy Note7. Poleg tega je vsak uporabnik Galaxy Note7 v Evropi od podjetja Samsung Electronics prejel več varnostnih sporočil, v katerih jih je podjetje pozvalo k zamenjavi Galaxy Note7 za popolnoma novega, in hkrati obveščalo o posodobitvi programske opreme, ki na obstoječih Galaxy Note7 omeji napolnjenost baterije na največ 60 %.

Poleg tega je Samsung Europe ustanovil še posebno interno ekipo, ki jo sestavljajo vodstveni lokalni strokovnjaki, in si v sodelovanju s trgovskimi partnerji prizadevajo, da je potek vseevropskega procesa menjave Galaxy Note7 karseda tekoč in hiter.

Oravec uporabnike poziva tudi k uporabi številnih funkcij in nastavitev, ki uporabnikom zagotavljajo, da imajo nov Galaxy Note7: “Vsi uporabniki lahko prek temu namenjene spletne strani http://www.samsung.com/si/note7exchange/ preverijo IMEI številko svojega Galaxy Note7. Poleg tega lahko na novem Galaxy Note7 opazijo ikono baterije v zeleni barvi ter črn kvadratek na embalaži. Oba služita kot dodatno, 100-odstotno zagotovilo, da imajo v rokah popolnoma nov Galaxy Note7. V primeru kakršnihkoli vprašanj se lahko obrnejo tudi na http://www.samsung.com/si/note7exchange/.”

Več informacij o novem pametnem telefonu Galaxy Note7 je na voljo na spletni povezavi http://www.samsung.com/si/note7exchange/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki