marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

V Evropi je Galaxy Note7 zamenjalo že skoraj 70 % uporabnikov

Deli z ostalimi

03.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je potrdilo, da je od začetka procesa menjave Galaxy Note7 le-tega zamenjalo že 57 % uporabnikov obstoječih Galaxy Note7 v Evropi. V okviru procesa menjave Galaxy Note7 je večina, kar 90 % uporabnikov v Evropi, ponovno izbrala Galaxy Note7, le 3 % uporabnikov pa so se odločili za drug model pametnega telefona Samsung.

Medtem ko poteka proces menjave obstoječih Galaxy Note7 za popolnoma nov Galaxy Note7, podjetje Samsung Electronics vnovič spodbuja uporabnike obstoječih Galaxy Note7, da le-te izklopijo in izkoristijo možnost brezplačne menjave.

Podjetje Samsung Electronics na podlagi trenutnega poteka procesa menjave Galaxy Note7 ocenjuje, da se bo ta proces popolnoma zaključil že v zgodnjih dneh meseca oktobra. Na podlagi tega je Samsung najavil tudi nov datum začetka redne prodaje Galaxy Note7 v Evropi, ki je predviden 28. oktobra. Dejanski datum začetka redne prodaje je odvisen od popolnega zaključka procesa menjave Galaxy Note7.

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je dejal: “Naše sporočilo, da je varnost na prvem mestu, je uspešno doseglo uporabnike Galaxy Note7, ki so s tem, da so hitro in varno zamenjali obstoječi Galaxy Note7 za popolnoma novega, naredili pravo potezo. Zelo močno smo se trudili, da smo lahko v Evropo hitro dostavili nove Galaxy Note7 in uporabnikom zagotovili varnost in hkrati karseda zmanjšali pojav nevšečnosti.”

“Našim uporabnikom se zahvaljujemo za njihovo potrpljenje in zvestobo znamki Samsung in Galaxy Note7. Vse uporabnike, ki tega še niso storili, pa ponovno pozivamo, naj takoj ukrepajo in izkoristijo proces menjave Galaxy Note7 in tako še danes prejmejo popolnoma nov Galaxy Note7,” je še dodal Oravec.

Evropska anketa je pokazala, da zaupanje uporabnikov v Samsung ostaja trdno. Raziskava , ki je zajela 5.007 uporabnikov v Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Španiji in Italiji, je pokazala, da pri večini vprašanih (61 %) proces menjave Galaxy Note7 ni omajal njihovega mnenja o blagovni znamki Samsung, 15 odstotkov vprašanih pa je potrdilo, da ima sedaj še bolj pozitivno mnenje o podjetju Samsung.

Podjetje Samsung Electronics si je v tesnem sodelovanju z dobavitelji prizadevalo, da na novih Galaxy Note7 zagotovi najvišjo možno kakovost izdelave in teste kakovosti. Prav tesno sodelovanje s partnerji je imelo zelo pozitiven učinek na potek procesa menjave Galaxy Note7, so potrdili v Samsung Europe, velik vpliv na proces menjave Galaxy Note7 pa so imeli tudi neposredni stiki z uporabniki na dnevni ravni in posodobitev programske opreme obstoječih Galaxy Note7. Poleg tega je vsak uporabnik Galaxy Note7 v Evropi od podjetja Samsung Electronics prejel več varnostnih sporočil, v katerih jih je podjetje pozvalo k zamenjavi Galaxy Note7 za popolnoma novega, in hkrati obveščalo o posodobitvi programske opreme, ki na obstoječih Galaxy Note7 omeji napolnjenost baterije na največ 60 %.

Poleg tega je Samsung Europe ustanovil še posebno interno ekipo, ki jo sestavljajo vodstveni lokalni strokovnjaki, in si v sodelovanju s trgovskimi partnerji prizadevajo, da je potek vseevropskega procesa menjave Galaxy Note7 karseda tekoč in hiter.

Oravec uporabnike poziva tudi k uporabi številnih funkcij in nastavitev, ki uporabnikom zagotavljajo, da imajo nov Galaxy Note7: “Vsi uporabniki lahko prek temu namenjene spletne strani http://www.samsung.com/si/note7exchange/ preverijo IMEI številko svojega Galaxy Note7. Poleg tega lahko na novem Galaxy Note7 opazijo ikono baterije v zeleni barvi ter črn kvadratek na embalaži. Oba služita kot dodatno, 100-odstotno zagotovilo, da imajo v rokah popolnoma nov Galaxy Note7. V primeru kakršnihkoli vprašanj se lahko obrnejo tudi na http://www.samsung.com/si/note7exchange/.”

Več informacij o novem pametnem telefonu Galaxy Note7 je na voljo na spletni povezavi http://www.samsung.com/si/note7exchange/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki