marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

UPC Telemach s storitvijo »Lastovka Trojček« ponudil televizijo, internet in telefonijo po zraku

Deli z ostalimi

19.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

UPC Telemach, vodilni slovenski kabelski operater in ponudnik telekomunikacijskih storitev, je slovenskemu trgu ponudil novo storitev pod imenom Lastovka Trojček, ki vsebuje paketno ponudbo televizije, interneta in telefonije po zraku.

UPC Telemach, ki je poleg kabelskega dostopa do sedaj ponujal tudi brezžično televizijo Lastovka TV iz oddajnika Krvavec, je trgu ponudil novo, trojno, paketno ponudbo televizije, interneta in telefonije po zraku. Storitev Lastovka Trojček lahko uporabljajo potencialni naročniki, ki imajo iz svojega doma neoviran pogled na oddajnik iz Krima. Tako UPC Telemach nadaljuje s širitvijo ponudbe telekomunikacijskih storitev na območjih, ki doslej niso bila pokrita s telekomunikacijskimi omrežji in izpolnjuje svojo vizijo pod sloganom »Preprosto za vsakogar«.

Kdo lahko uporablja paket »Lastovka Trojček«
Prvi pogoj za sprejem več kot 100 televizijskih programov, dostopa do internetnih vsebin preko širokopasovnega interneta in uporabe digitalne telefonije, je neoviran pogled iz vašega doma na stolp iz Krima. Če je prvemu pogoju zadoščeno, je edina možna ovira le še ta, da od sprejemno-oddajne antene na Krimu niste oddaljeni več kot 20 km. Če sta ta dva pogoja izpolnjena, potem obstaja odlična možnost, da izkoristite prednosti novega Lastovka Trojčka.

Priklop na domu
Priklop na domu izvedejo pooblaščeni izvajalci, ki naročniku dostavijo in montirajo anteno za sprejem signala, sprejemnik in dekodirno kartico. Montaža poteka tako, da koaksialni kabel poveže anteno, ki je nameščena nekje na vašem stanovanjem objektu in razdelilno omarico, od tam pa se:

• poveže digitalne sprejemnike s kodirno kartico, le ta pa po »Scart kablu« s vašimi televizorji. In že imate preko 100 izbranih filmskih, informativnih, športnih, dokumentarnih, glasbenih in risanih programov na vašem televizorju ter več kot 60 izbranih radijskih programov
• Poveže modem za sprejem širokopasovnega interneta na vašem računalniku
• Poveže modem za sprejem digitalne telefonije in cenejših klicev v svet preko vašega telefona

Stroški
Enkraten strošek je priključnina, ki znaša 190 €. Vključuje anteno, ki je potrebna za sprejem signala, njeno namestitev in 15 m kabla. Priključnina je manjša v primeru večstanovanjskega objekta in se skladno s tem zmanjša na podlagi števila zainteresiranih stanovanj. Glede na izbrani paket, bodo naročniki vsak mesec plačevali eno položnico za tri storitve hkrati (sprejem televizijskih programov, interneta in telefonije).

Paketi
Za naročnike paketa Lastovka Trojček je pripravljenih več vrst paketnih ponudb, ki se med seboj razlikujejo po številu televizijskih programov ter brezplačnem sprejemniku ali snemalniku, hitrosti internetnega prenosa in ugodnostih pri klicih preko digitalne telefonije. Vsi novi naročniki na katerikoli izbrani paket, ki bodo naročnino podpisali do 31. maja 2009, bodo brezplačno prejeli tudi brezvrvični telefonski aparat Panasonic KX TG 1100.

Prednosti digitalne televizije
Obsežna programska shema digitalne televizije vam omogoča ogled več kot 100 kakovostnih domačih in tujih televizijskih programov ter več kot 60 izbranih radijskih programov. Edini v Sloveniji vam ponujamo tudi digitalni video snemalnik. Digitalni video snemalnik (DVR) vam omogoča, da ustavite sliko, jo prevrtite nazaj, si še enkrat ogledate želen del programa – tudi v počasnem posnetku – in nadaljujete gledanje televizije, kadarkoli želite. Na disk lahko snemate 4 programe hkrati (do 90 ur posnetih vsebin), medtem ko petega gledate.

Za potrobnejšo razlago in možnosti priklopa paketa »Lastovka Trojček« zainteresirani naročniki lahko pokličejo na brezplačno telefonsko linijo 080 22 88 ali kliknejo na spletno stran www.upc.si, kjer jih čaka podrobna razlaga storitve in vseh prodajnih paketov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki