marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

UPC Telemach s storitvijo »Lastovka Trojček« ponudil televizijo, internet in telefonijo po zraku

Deli z ostalimi

19.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

UPC Telemach, vodilni slovenski kabelski operater in ponudnik telekomunikacijskih storitev, je slovenskemu trgu ponudil novo storitev pod imenom Lastovka Trojček, ki vsebuje paketno ponudbo televizije, interneta in telefonije po zraku.

UPC Telemach, ki je poleg kabelskega dostopa do sedaj ponujal tudi brezžično televizijo Lastovka TV iz oddajnika Krvavec, je trgu ponudil novo, trojno, paketno ponudbo televizije, interneta in telefonije po zraku. Storitev Lastovka Trojček lahko uporabljajo potencialni naročniki, ki imajo iz svojega doma neoviran pogled na oddajnik iz Krima. Tako UPC Telemach nadaljuje s širitvijo ponudbe telekomunikacijskih storitev na območjih, ki doslej niso bila pokrita s telekomunikacijskimi omrežji in izpolnjuje svojo vizijo pod sloganom »Preprosto za vsakogar«.

Kdo lahko uporablja paket »Lastovka Trojček«
Prvi pogoj za sprejem več kot 100 televizijskih programov, dostopa do internetnih vsebin preko širokopasovnega interneta in uporabe digitalne telefonije, je neoviran pogled iz vašega doma na stolp iz Krima. Če je prvemu pogoju zadoščeno, je edina možna ovira le še ta, da od sprejemno-oddajne antene na Krimu niste oddaljeni več kot 20 km. Če sta ta dva pogoja izpolnjena, potem obstaja odlična možnost, da izkoristite prednosti novega Lastovka Trojčka.

Priklop na domu
Priklop na domu izvedejo pooblaščeni izvajalci, ki naročniku dostavijo in montirajo anteno za sprejem signala, sprejemnik in dekodirno kartico. Montaža poteka tako, da koaksialni kabel poveže anteno, ki je nameščena nekje na vašem stanovanjem objektu in razdelilno omarico, od tam pa se:

• poveže digitalne sprejemnike s kodirno kartico, le ta pa po »Scart kablu« s vašimi televizorji. In že imate preko 100 izbranih filmskih, informativnih, športnih, dokumentarnih, glasbenih in risanih programov na vašem televizorju ter več kot 60 izbranih radijskih programov
• Poveže modem za sprejem širokopasovnega interneta na vašem računalniku
• Poveže modem za sprejem digitalne telefonije in cenejših klicev v svet preko vašega telefona

Stroški
Enkraten strošek je priključnina, ki znaša 190 €. Vključuje anteno, ki je potrebna za sprejem signala, njeno namestitev in 15 m kabla. Priključnina je manjša v primeru večstanovanjskega objekta in se skladno s tem zmanjša na podlagi števila zainteresiranih stanovanj. Glede na izbrani paket, bodo naročniki vsak mesec plačevali eno položnico za tri storitve hkrati (sprejem televizijskih programov, interneta in telefonije).

Paketi
Za naročnike paketa Lastovka Trojček je pripravljenih več vrst paketnih ponudb, ki se med seboj razlikujejo po številu televizijskih programov ter brezplačnem sprejemniku ali snemalniku, hitrosti internetnega prenosa in ugodnostih pri klicih preko digitalne telefonije. Vsi novi naročniki na katerikoli izbrani paket, ki bodo naročnino podpisali do 31. maja 2009, bodo brezplačno prejeli tudi brezvrvični telefonski aparat Panasonic KX TG 1100.

Prednosti digitalne televizije
Obsežna programska shema digitalne televizije vam omogoča ogled več kot 100 kakovostnih domačih in tujih televizijskih programov ter več kot 60 izbranih radijskih programov. Edini v Sloveniji vam ponujamo tudi digitalni video snemalnik. Digitalni video snemalnik (DVR) vam omogoča, da ustavite sliko, jo prevrtite nazaj, si še enkrat ogledate želen del programa – tudi v počasnem posnetku – in nadaljujete gledanje televizije, kadarkoli želite. Na disk lahko snemate 4 programe hkrati (do 90 ur posnetih vsebin), medtem ko petega gledate.

Za potrobnejšo razlago in možnosti priklopa paketa »Lastovka Trojček« zainteresirani naročniki lahko pokličejo na brezplačno telefonsko linijo 080 22 88 ali kliknejo na spletno stran www.upc.si, kjer jih čaka podrobna razlaga storitve in vseh prodajnih paketov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki