marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Ukradeni prototipi bodočih Sony Ericssonovih telefonov

Deli z ostalimi

07.02.2009
Objavil: Igor Prešeren

Uslužbenec podjetja Sony Ericsson je bil pred nedavnim aretiran, zaradi kraje nekaterih prototipov mobilnih aparatov omenjene družbe.

Aparati so bili po trditvah družbe ocenjeni na vrednost 89.000 ameriških dolarjev, kar naj bi bila sama vrednost stroškov materialov, ne pa tudi komercialna vrednost ukradenih dizajnov, ki bi lahko prišli v širšo javnost.

Neimenovani uslužbenec podjetja je imel varnostno prepustnico, ki mu je omogočila vstop v prostor, kjer so bili shranjeni prototipi telefonov. Na njegovo žalost, pa je varnostni sistem zabeležil vse, ki so vstopili v prostor, lista osumljencev pa je bila očitno zelo kratka, kar je hitro privedlo do njegovega odkritja.

Kraja se je zgodila prejšnji teden, policija pa je osumljenca skupaj s telefoni odkrila že sredi tedna. Prototipi telefonov so bili vrnjeni proizvajalcu še preden bi si jih lahko dobro ogledal kdorkoli izven firme.

Pri Sony Ericssonu ne želijo dajati nobenih dodatnih komentarjev glede omenjenega dogodka.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki