marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Ugrabljena uporabnica Tinderja

Deli z ostalimi

20.05.2016
Objavil: Mitja Zupančič

V Kanzasu je bila pred kratkim ugrabljena, pretepena in šest dni proti svoji volji zdržana uporabnica Tinderja.

Preko aplikacije se je spoznala s fantom po imenu Shane Steven Allen. Obtožen je petkrat. Enkrat za ugrabitev in štirikrat za fizični napad na dekle. Trenutno je v policijskem varstvu in ima 100.000 dolarsko kavcijo. Po besedah hiše NBC News, mu v primeru obsodbe grozi 32 let zapora.

20 letno študentsko dekle je bilo 12. aprila ugrabljeno in 18. aprila s številnimi poškodbami vrnjeno v študenski dom. Utrpela je črni očesi, poškodovane krvne žile v očeh in številne praske in modrice.

Par se je enkrat že mirno srečal. V naslednjem srečanjem naj bi Allen obtožil dekle "flirtanja" z njegovim prijateljem. Sledilo je fizično nasilje. Allen jo je bojda imel v priporu toliko časa, dokler se niso najhujše rane zacelile. Nato jo je pod pogojem, da ne bo klicala policije, le vrnil v študentski dom.

Žal je to še eno v vrsti grozljivih kriminalnih dejanj, ki so se začela preko družabnih omrežij. Spomnimo se samo na pretekle dogodke predvajane v živo preko Periscopa (posilstvo in samomor).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki