marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

TV, DVD posnetki na pomnilniških karticah

Deli z ostalimi

25.09.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Sedaj lahko gledate katerikoli TV program kar na vašem mobilniku - s tem, da posnamete vsebino kar neposredno na pomnilniško kartico Sandisk "V-Mate video recorder-style".

Čitalnik malih kartic se priklopi na analogni AV izhod vašega TV-sprejemnika. Zadeva se začne obnašati kot klasičen videorekorder. Preko menija, ki se vklopi na TV-zaslonu, lahko nastavljate čase snemanja. Potem izberete, za kateri tip naprave bi radi posneli želeno oddajo (mobilnik, PSP ...) in potem se oddaja zapiše na izbrano pomnilniško kartico. Kartica deluje avtomatsko na medijskem predvajalniku vaše naprave.

Na predstavitvi je pričakovano, da bo naprava združljiva z vsemi multimedijskimi mobilniki, ki so trenutno na voljo. Ima tudi USB 1.1 povezavo za nadgradnjo programske opreme preko osebnega računalnika. S tem bodo v prihodnosti podprti tudi novejši modeli mobilnikov. Pričakovana prodajna cena pa se bo gibala med 80 in 100 angleškimi funti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki