marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Tušmobilu zaupa več kot 300.000 uporabnikov

Deli z ostalimi
Tušmobil

27.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil, ki je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater, je danes presegel mejo 300.000 uporabnikov. Podjetje tako še dodatno utrjuje svoj položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja hkrati pa ohranja tudi najvišjo rast deleža aktivnih uporabnikov, saj je po zadnjem poročilu AKOS-a svoj tržni delež povečal na 12,7 %.

Tušmobil je v letu 2014 zaznamovala konstantna rast tržnega deleža in trend rasti števila uporabnikov. »Rast tržnega deleža in števila aktivnih uporabnikov, ki nas spremlja v zadnjih letih, dokazuje, da znamo prisluhniti potrebam uporabnikov, ki krojijo trg mobilne telefonije. Preskok meje 300.000 uporabnikov to zagotovo še potrjuje,« je povedal Gregor Štampohar, direktor družbe Tušmobil.

V Tušmobilu so z jasnim in preglednim pristopom do uporabnikov, ki se je začel s sloganom »Čisti računi« postavili nove standarde na slovenskem trgu mobilnih komunikacij in danes v svoje vrste sprejeli 300.000. uporabnika. Slovencem so dokazali, kako je mogoče dobiti več storitev za manj denarja in hkrati telefonirati z najsodobnejšimi mobilnimi telefoni za dostopno ceno.

Kot najhitreje rastoči mobilni operater svojo pozicijo dodatno utrjuje tudi z nedavno prejeto nagrado »Produkt leta«, ki so jo potrošniki nadeli Tušmobilovim paketom Mobilni internet. Tušmobilova ponudba je odgovor na sodoben življenjski stil uporabnikov mobilne telefonije, kar prepoznavajo tudi slovenski potrošniki.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki