marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Tušmobil še vedno povečuje tržni delež


11.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Tudi tretje četrtletno poročilo APEK o razvoju trga elektronskih komunikacij na trgu mobilnih storitev ne prinaša velikih novosti. Med prvimi štirimi operaterji Tušmobil še vedno edini uspeva kontinuirano povečevati tržni delež in s trenutno več kot 270.000 uporabniki in 11,8-odstotnim deležem nadaljuje utrjevanje svojega položaj na trgu.

Ob paleti odličnih, predvsem pa cenovno izjemno privlačnih ponudb, ki so jih v Tušmobilu predstavili v zadnjih mesecih, pa rezultat, ki so ga v Tušmobilu seveda pričakovali, ni nobeno presenečenje in je plod jasno zastavljene strategije in profesionalnega dela Tušmobilove ekipe, ki se kaže ne le v rasti števila uporabnikov, ampak tudi v odličnih poslovnih rezultatih, ki jih v Tušmobilu beležijo v zadnjem letu.

Da je mobilna telefonija področje, ki še vedno beleži trende rasti, kaže ponovno povečanje aktivnih uporabnikov mobilnih storitev, ki danes dosega že penetracijo aktivnih uporabnikov kar 109,7 % na prebivalstvo. Med velikimi operaterji je to rast v tretjem četrtletju leta uspelo izkoristiti le Tušmobilu, ki je potem, ko je v prvi polovici leta dosegel rast za 0,5 %, delež aktivnih uporabnikov uspel povečati še za 0,1 %, nasprotno pa sta njegova največja konkurenta zabeležila negativni izid. S prepričljivim nastopom, s katerim je nagovoril oba glavna segmenta uporabnikov, je Tušmobil tržni delež povečal tako pri naročnikih, kjer je APEK izmeril 0,2-odstotno rast, kot tudi pri predplačniškem segmentu. Tušmobilovi uporabniki so v zadnjih dveh mesecih tudi bistveno povečali uporabo sporočilnih storitev, saj se je za več kot pol odstotka povečal tako delež poslanih sms kot mms sporočil.

»Čeprav so razmere na trgu zelo zaostrene, smo izjemno veseli, da tudi v drugi polovici leta 2013 nadaljujemo trende rasti, ki jih nepretrgoma beležimo že več kot dve leti. Našim uporabnikom se zahvaljujemo za zaupanje in jim obljubljamo, da bo tudi v prihodnje Tušmobil zanje najboljša in najbolj ugodna izbira,« so ob objavi poročila povedali v Tušmobilu.

Glede na zadnje novosti, so jih v Tušmobilu uporabnikom predstavili v mesecih, ki jih aktualna meritev še ni zajela, in odličen odziv, ki so ga doživele med uporabniki, pa v Tušmobilu tudi ob koncu leta pričakujejo nove pozitivne premike in potrditev odličnega dela v nadaljnji rasti tržnih deležev, katerih objavo kot najhitreje rastoči operater vedno z veseljem pričakujejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki