marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Tušmobil še vedno povečuje tržni delež

Deli z ostalimi
Tušmobil

11.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Tudi tretje četrtletno poročilo APEK o razvoju trga elektronskih komunikacij na trgu mobilnih storitev ne prinaša velikih novosti. Med prvimi štirimi operaterji Tušmobil še vedno edini uspeva kontinuirano povečevati tržni delež in s trenutno več kot 270.000 uporabniki in 11,8-odstotnim deležem nadaljuje utrjevanje svojega položaj na trgu.

Ob paleti odličnih, predvsem pa cenovno izjemno privlačnih ponudb, ki so jih v Tušmobilu predstavili v zadnjih mesecih, pa rezultat, ki so ga v Tušmobilu seveda pričakovali, ni nobeno presenečenje in je plod jasno zastavljene strategije in profesionalnega dela Tušmobilove ekipe, ki se kaže ne le v rasti števila uporabnikov, ampak tudi v odličnih poslovnih rezultatih, ki jih v Tušmobilu beležijo v zadnjem letu.

Da je mobilna telefonija področje, ki še vedno beleži trende rasti, kaže ponovno povečanje aktivnih uporabnikov mobilnih storitev, ki danes dosega že penetracijo aktivnih uporabnikov kar 109,7 % na prebivalstvo. Med velikimi operaterji je to rast v tretjem četrtletju leta uspelo izkoristiti le Tušmobilu, ki je potem, ko je v prvi polovici leta dosegel rast za 0,5 %, delež aktivnih uporabnikov uspel povečati še za 0,1 %, nasprotno pa sta njegova največja konkurenta zabeležila negativni izid. S prepričljivim nastopom, s katerim je nagovoril oba glavna segmenta uporabnikov, je Tušmobil tržni delež povečal tako pri naročnikih, kjer je APEK izmeril 0,2-odstotno rast, kot tudi pri predplačniškem segmentu. Tušmobilovi uporabniki so v zadnjih dveh mesecih tudi bistveno povečali uporabo sporočilnih storitev, saj se je za več kot pol odstotka povečal tako delež poslanih sms kot mms sporočil.

»Čeprav so razmere na trgu zelo zaostrene, smo izjemno veseli, da tudi v drugi polovici leta 2013 nadaljujemo trende rasti, ki jih nepretrgoma beležimo že več kot dve leti. Našim uporabnikom se zahvaljujemo za zaupanje in jim obljubljamo, da bo tudi v prihodnje Tušmobil zanje najboljša in najbolj ugodna izbira,« so ob objavi poročila povedali v Tušmobilu.

Glede na zadnje novosti, so jih v Tušmobilu uporabnikom predstavili v mesecih, ki jih aktualna meritev še ni zajela, in odličen odziv, ki so ga doživele med uporabniki, pa v Tušmobilu tudi ob koncu leta pričakujejo nove pozitivne premike in potrditev odličnega dela v nadaljnji rasti tržnih deležev, katerih objavo kot najhitreje rastoči operater vedno z veseljem pričakujejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki